27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ

Έξοδος αυτοκινήτου Essen 2027

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Έξοδος αυτοκινήτου Essen 2027

EMS, επίσης γνωστή ως Έκθεση Αυτοκινήτου του Έσσεν. 8 αίθουσες, με εκθεσιακό χώρο τουλάχιστον 100,000 m2. Είναι η μεγαλύτερη και πιο σημαντική έκθεση παρουσίασης για tuning, μηχανοκίνητα αθλήματα, σπορ αυτοκίνητα, κλασικά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες. Κάθε χρόνο, περίπου 500 εκθέτες έρχονται στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Έσσεν για να παρουσιάσουν τη γκάμα των αυτοκινήτων των ονείρων τους στους λάτρεις των αυτοκινήτων.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Έσσεν, οι λάτρεις των κλασικών αυτοκινήτων μπορούν να απολαύσουν τα κλασικά αυτοκίνητα στο Classic & Prestige Salon. Στην έκθεση έχει παρασχεθεί ένα μεγάλο πρόγραμμα παραστάσεων με πάρτι, τον δικό του χώρο μηχανοκίνητου αθλητισμού και την αρένα μηχανοκίνητου αθλητισμού για ζωντανή επίδειξη οδήγησης. Υπάρχει επίσης μια σειρά υπηρεσιών που είναι μοναδική στην Ευρώπη με τους πέντε θεματικούς τομείς της: Tuning, Motorsport, Motorcycles, Sporting Series Automobile και Classic Cars. Στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Έσσεν υπάρχει επίσης η ευκαιρία να αγοράσετε vintage αυτοκίνητα και άλλα οχήματα.

Τι είδους οχήματα μπορείτε να δείτε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Έσσεν 2027

Η Έκθεση Αυτοκινήτου του Έσσεν είναι επίσης γνωστή ως έκθεση PK. Έτσι σε αυτή την εκδήλωση θα συναντήσετε όλους τους τύπους οχημάτων που περιέχουν μεγάλη ποσότητα ιπποδύναμης. Σκεφτείτε τα σύγχρονα supercars όπως αυτά της Lamborghini και της Lamborghini, αλλά και τα κλασικά αυτοκίνητα μάρκες όπως η Ferrari, η Porsche και Jaguar συζητούνται εδώ. Υπάρχει επίσης μια αίθουσα ειδικά για όλα τα κλασικά αυτοκίνητα, όπου μπορείτε να δείτε μάρκες όπως η Morgan, η BMW και η Mercedes.

Ώρες λειτουργίας Essen Motor Show 2027

Η Έκθεση Αυτοκινήτου του Έσσεν πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Δεκέμβριο και διαρκεί 9 ημέρες + 1 ημέρα προεπισκόπησης. Η εκδήλωση ξεκινάει το πρωί αυτές τις μέρες και ολοκληρώνεται νωρίς το βράδυ. Λόγω αυτών των παρατεταμένων ωρών λειτουργίας, έχετε αρκετό χρόνο για να απολαύσετε όλη την ομορφιά που έχει να προσφέρει η Έκθεση Αυτοκινήτου του Έσσεν.

Είσοδος Έκθεση Αυτοκινήτου Έσσεν 2027

Για εισιτήριο εισόδου για 1 ημέρα θα χάσετε από 15 έως 20 ευρώ το άτομο. Είσαι παιδί ή έχεις παιδιά κάτω των 16; Τότε θα λάβετε έκπτωση. Το εισιτήριο κοστίζει από 10 έως 15 ευρώ. Επιπλέον, είστε και φθηνότεροι όταν αγοράζετε εισιτήρια για αρκετές ημέρες.