29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00

Austin Healey 3000 MK3

Δείτε το τρέχον Όστιν Χέιλι στοκ

Προβολή αποθέματος

Ψάχνετε για ένα Όστιν Χέιλι?

Εγγραφείτε στο e-mailadress και θα σας στείλουμε μια ειδοποίηση όταν είναι διαθέσιμο ένα αυτοκίνητο της μάρκας αυτής

Αγοράζουμε σας Όστιν Χέιλι!

Έχετε ένα Austin Healey και θέλετε να πουλήσετε; Επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε πάντα ψάχνει για κλασικά αυτοκίνητα για να προσθέσετε στο απόθεμά μας.

Επικοινωνία

Austin Healey 3000 MK3 | Αποκαταστάθηκε το Body-Off | Αριθμοί που ταιριάζουν | 1965

Ανταύγειες:

- Αποκατάσταση σώματος
- Φωτορεπορτάζ και τιμολόγια αποκατάστασης παρόντα
- Ταίριασμα αριθμών
- Overdrive

Body-off αναπαλαιωμένο Austin Healey 3000 MK3 προς πώληση
Προσφέρουμε προς πώληση αυτό το όμορφο Austin Healey 1965 MK3000 του 3. Αυτό το Austin Healey έχει αποκατασταθεί και είναι τόσο οπτικά όσο και τεχνικά σε πολύ καλή κατάσταση. Υπάρχει εκτενές φωτορεπορτάζ της αποκατάστασης και τα τιμολόγια έχουν διατηρηθεί προσεγμένα. Αυτό το Healey 3000 τροφοδοτείται από έναν αντίστοιχο 2912κύλινδρο κινητήρα 6cc με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και overdrive.

Austin Healey 3000 MK3 σε British Racing Green προς πώληση
Η συνολική εικόνα αυτού του Austin Healey 3000 MK3 είναι απολύτως σωστή. Έχει φινίρισμα στο χρώμα British Racing Green, το οποίο συνδυάζεται υπέροχα με όλα τα αξεσουάρ χρωμίου και τις συρμάτινες ζάντες χρωμίου. Το εσωτερικό είναι σε πολύ καλή κατάσταση και είναι εξοπλισμένο με μαύρες ταπετσαρίες, ταμπλό από ξύλο καρυδιάς με πάγκους χρωμίου και όμορφο ξύλινο τιμόνι Moto Lita. Εν ολίγοις: ένα πολύ πλήρως εξοπλισμένο Austin Healey 3000 MK3 στο British Racing Green που είναι εντελώς έτοιμο για τον νέο του ιδιοκτήτη.

Θέλετε να αγοράσετε το Austin Healey 3000 MK3;
Ψάχνετε για ένα αποκατεστημένο Austin Healey 3000 MK3; Αφήστε τα στοιχεία σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σε αυτήν τη σελίδα ή καλέστε μας απευθείας στο +31 416 751 393. Οι πωλητές μας θα χαρούν να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας ή ακόμη και να κάνουν ένα προσωπικό βίντεο αγορών για εσάς.

Μπορούμε να βοηθήσουμε με τις μεταφορές. Εντός της Ευρώπης δεν χρειάζεται να πληρώσετε εισαγωγικούς δασμούς. Είναι δυνατή η αγορά, η αγορά και η αποστολή.
Σε ορισμένες χώρες μπορούμε να βοηθήσουμε στη χρηματοδότηση. Ρωτήστε το προσωπικό πωλήσεών μας.

  • Αναφ. αριθμός: a3561
  • Μάρκα: Όστιν Χέιλι
  • Μοντέλο: 3000 MKIII
  • Έτος: 1965