27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ

Goodwood αναβίωση 2020

11 Σεπτέμβριος 2020 μέχρι και 13 Σεπτεμβρίου 2020

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Το ετήσιο Goodwood Revival προσφέρει αγωνιστικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες που ανταγωνίστηκαν κατά την αρχική περίοδο του κυκλώματος στο 1948-1966. Πάρτε ένα καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο για να απολαύσετε τη νότια Αγγλία, έρχονται και να απολαύσετε τα αξιοθέατα και τον ήχο της μαγείας. Φέτος η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο 11 στο 13, 2020 στο Κύκλο Goodwood στο Sussex της Αγγλίας.

 

Η Goodwood Revival σάς προσφέρει την ευκαιρία να επιστρέψετε εγκαίρως και να απολαύσετε όλη την ομορφιά των 1940s, 1950s και 1960s, τη χρυσή εποχή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η αναβίωση προσφέρει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε αστέρια του κινητήρα όπως ο Sir Stirling Moss, ο Richard Attwood, ο John Surtees και ο Derek Bell. Η εκδήλωση έχει ένα χρονοδιάγραμμα όπου μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει όταν.

 

Με τόσο πολλά που μπορείτε να δείτε και να απολαύσετε, το Goodwood Revival παρέχει άφθονες ώρες λειτουργίας για να εξερευνήσετε τον εκθεσιακό χώρο, να απολαύσετε αγώνες στο αρχικό κύκλωμα και πολλά άλλα. Μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήρια εισόδου από την επίσημη ιστοσελίδα.