29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00

Έκθεση Κλασικού Αυτοκινήτου InterClassics Βρυξέλλες 2024

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Έκθεση Κλασικού Αυτοκινήτου InterClassics Βρυξέλλες 2024

Τα τελευταία χρόνια, η Έκθεση Κλασικού Αυτοκινήτου έχει εξελιχθεί στη μεγαλύτερη έκθεση παλιών χρονομέτρων στην Μπενελούξ. Δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες έρχονται στις αίθουσες Brussels Expo κάθε Νοέμβριο.

Στην έκθεση, οι μάρκες vintage αυτοκινήτων και τα σχεδιαστικά τους επιτεύγματα γιορτάζονται και θαυμάζονται. Ως εκ τούτου, περισσότεροι από 400 εκθέτες παρουσιάζουν περισσότερα από 1000 κλασικά αυτοκίνητα και συναφή αξεσουάρ εδώ. Εκτός από vintage αυτοκίνητα και σχετικά αξεσουάρ, μπορείτε επίσης να αφιερώσετε χρόνο για να απολαύσετε την τέχνη. Υπάρχει επίσης μια Ζώνη Τέχνης, όπου εκτίθενται τα καλύτερα έργα αρκετών καλλιτεχνών.

Ώρες λειτουργίας Έκθεση Κλασικού Αυτοκινήτου InterClassics Βρυξέλλες 2024

Αυτή η τριήμερη εκδήλωση πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Νοέμβριο. Η μέρα ξεκινά στις 10 το πρωί και τελειώνει στις 6 το βράδυ. Τις Παρασκευές, ωστόσο, το χρηματιστήριο δεν κλείνει μέχρι τις 9:XNUMX Λόγω αυτών των παρατεταμένων ωρών λειτουργίας, έχετε αρκετό χρόνο για να απολαύσετε όλα τα αυτοκίνητα και την τέχνη που έχει να προσφέρει το Classic Car Show των Βρυξελλών.

Είσοδοι InterClassics Classic Car Show Βρυξέλλες 2024

Η είσοδος για έναν ενήλικα κυμαίνεται από 15€ έως 20€. Όταν παραγγέλνετε ηλεκτρονικά, ένα εισιτήριο κοστίζει μεταξύ 10 και 15 ευρώ. Επομένως, η παραγγελία μέσω Διαδικτύου είναι επίσης επιτυχής. Αυτό σας εξοικονομεί επίσης χρόνο, γιατί δεν χρειάζεται να περιμένετε στο ταμείο. Έχετε παιδιά ή είστε κάτω των 12 ετών; Στη συνέχεια, μπορείτε να εισέλθετε στον ιστότοπο δωρεάν.

Χώρος στάθμευσης στην Έκθεση Κλασικών Αυτοκινήτων InterClassics Βρυξέλλες 2024

Ο ιστότοπος διαθέτει πάνω από 12,000 θέσεις στάθμευσης στη διάθεσή σας και όλες είναι εύκολο να τις βρείτε. Το πάρκινγκ Γ είναι το πιο βολικό, γιατί αυτό το πάρκινγκ έχει περισσότερες από 10,000 θέσεις και είναι πάντα προσβάσιμο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη στάθμευση, επισκεφτείτε τον ιστότοπο της InterClassics.