29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00

Έκθεση Κλασικού Αυτοκινήτου InterClassics Βρυξέλλες 2026

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Έκθεση Κλασικού Αυτοκινήτου InterClassics Βρυξέλλες 2026

Η Έκθεση Κλασικού Αυτοκινήτου των Βρυξελλών έχει αναπτυχθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια. Σήμερα δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες έρχονται κάθε χρόνο στις αίθουσες Bussels Expo για αυτή την εκδήλωση. Ως αποτέλεσμα, αυτή η Έκθεση Κλασικού Αυτοκινήτου στις Βρυξέλλες έχει εξελιχθεί στη μεγαλύτερη έκθεση παλαιού χρονομέτρου στην Μπενελούξ.
Στην έκθεση θαυμάζονται τα κλασικά αυτοκίνητα και οι μάρκες τους. Περισσότεροι από 400 εκθέτες παρουσιάζουν περισσότερα από 1000 κλασικά αυτοκίνητα και σχετικά ανταλλακτικά από τις συλλογές τους εδώ. Εκτός από το να θαυμάζετε αυτοκίνητα, έχετε επίσης χρόνο να απολαύσετε τέχνη σε αυτή την έκθεση. Στο Art Zone μπορείτε να δείτε τα καλύτερα έργα πολλών καλλιτεχνών.

Ώρες λειτουργίας Έκθεση Κλασικού Αυτοκινήτου InterClassics Βρυξέλλες 2026

Αυτή η τριήμερη εκδήλωση πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Νοέμβριο. Η μέρα ξεκινά στις 10 το πρωί και τελειώνει στις 6 το βράδυ. Τις Παρασκευές, ωστόσο, το χρηματιστήριο δεν κλείνει μέχρι τις 9:XNUMX Λόγω αυτών των παρατεταμένων ωρών λειτουργίας, έχετε αρκετό χρόνο για να απολαύσετε όλα τα αυτοκίνητα και την τέχνη που έχει να προσφέρει το Classic Car Show των Βρυξελλών.

Είσοδοι InterClassics Classic Car Show Βρυξέλλες 2026

Η είσοδος για έναν ενήλικα κυμαίνεται από 15€ έως 20€. Όταν παραγγέλνετε ηλεκτρονικά, ένα εισιτήριο κοστίζει μεταξύ 10 και 15 ευρώ. Επομένως, η παραγγελία μέσω Διαδικτύου είναι επίσης επιτυχής. Αυτό σας εξοικονομεί επίσης χρόνο, γιατί δεν χρειάζεται να περιμένετε στο ταμείο. Έχετε παιδιά ή είστε κάτω των 12 ετών; Στη συνέχεια, μπορείτε να εισέλθετε στον ιστότοπο δωρεάν.

Χώρος στάθμευσης στην Έκθεση Κλασικών Αυτοκινήτων InterClassics Βρυξέλλες 2026.

Ο ιστότοπος διαθέτει πάνω από 12,000 θέσεις στάθμευσης στη διάθεσή σας και όλες είναι εύκολο να τις βρείτε. Το πάρκινγκ Γ είναι το πιο βολικό, γιατί αυτό το πάρκινγκ έχει περισσότερες από 10,000 θέσεις και είναι πάντα προσβάσιμο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη στάθμευση, επισκεφτείτε τον ιστότοπο της InterClassics.

Γίνετε εκθέτης στο InterClassics Classic Car Show Brussels 2026

Είναι επίσης δυνατή η συμμετοχή στην Έκθεση Κλασικών Αυτοκινήτων InterClassics στις Βρυξέλλες. Αυτό σας επιτρέπει να δείξετε σε όλους το όμορφο κλασικό σας αυτοκίνητο. Για να εκθέσετε σε αυτή την έκθεση, πρέπει να συμπληρώσετε μια φόρμα εγγραφής που μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο Interclassics. Εδώ θα βρείτε επίσης πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το να γίνετε εκθέτης.

Κάντε το Σαββατοκύριακο στην Έκθεση Κλασικών Αυτοκινήτων Interclassics Βρυξέλλες 2026

Επειδή η έκθεση Interclassics Classic Car είναι μια εκδήλωση τριών ημερών και δεν θέλετε να χάσετε ούτε μια στιγμή, αυτή η εκδήλωση είναι ιδανική για ένα Σαββατοκύριακο μακριά. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να απολαύσετε Interclassics κάθε στιγμή και τα βράδια μπορείτε να πάτε στην πόλη για να φάτε κάτι και να εξερευνήσετε την περιοχή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας, επισκεφθείτε τον ιστότοπο Interclassics Classic Car Show στις Βρυξέλλες και πολλοί ιστότοποι θα σας προσφέρουν την τέλεια διαμονή.