27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - 1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΟΣ (10:00-14:00)

Zoute Grand Prix 2023

Οκτώβριος 2023

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Το Grand Prix Zoute στο Knokke-Heist ετοιμάζεται για την επόμενη έκδοση. Πρόκειται για μια εκδήλωση που σχετίζεται με έναν εκλεπτυσμένο τρόπο ζωής, όπου η τάξη, η χαλάρωση και η αθλητική ικανότητα είναι πρωταρχικής σημασίας. Το Zoute Grand Prix επιστρέφει τον Οκτώβριο του 2023 και θα είναι η διεθνής εκδήλωση για τις πιο όμορφες μάρκες αυτοκινήτων, τόσο τα κλασικά όσο και τα νέα αυτοκίνητα.

 

Κάθε χρόνο, το γεγονός στο Knokke προσελκύει περίπου 250,000 επισκέπτες από όλη την Ευρώπη. Το Grand Prix του Zoute διοργανώνει διάφορες δραστηριότητες όπως ράλι κανονικότητας, GT Tour, δημοπρασία, «μπαλάντα» καθώς και διαγωνισμό. Το κυριώτερο σημείο για κάθε κλασικό ενθουσιώδη αυτοκίνητο είναι σίγουρα το ράλι Knokke. Ο αγώνας αποτελείται από 200 ομάδες που φέρνουν οχήματα, το έτος κατασκευής πρέπει να είναι μεταξύ 1920 και 1965. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, διοργανώνονται 2 συγκεντρώσεις με διαφορετικές ταχύτητες. Επιπλέον, οι διοργανωτές του Grand Prix Zoute στο Knokke έχουν μεγάλα σχέδια για τα επόμενα χρόνια. Το πρόγραμμα επεκτείνεται περαιτέρω με θεαματικά γεγονότα. Υπάρχει ένα ράλι των Χριστουγέννων, ένας αγώνας γυναικών και ένας διαγωνισμός στο Durbuy. Εν ολίγοις: υπάρχει πολλά να κάνουμε σε αυτό το ευπροσάρμοστο γεγονός.

 

Για εισιτήριο εισόδου πληρώνετε περίπου 40 € ανά άτομο ανά ημέρα. Για εισιτήριο στάθμευσης πληρώνετε 10 € ανά όχημα. Λόγω των μεγάλων ωρών λειτουργίας μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και να απολαύσετε όλες τις δραστηριότητες που μπορείτε να θαυμάσετε στο Zoute Grand Prix.