27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ

zoute-grand-prix-2024

Οκτώβριος 2024

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Ένα γεγονός που σχετίζεται με έναν εκλεπτυσμένο τρόπο ζωής όπου η τάξη, η χαλάρωση και η αθλητική δραστηριότητα είναι πρωταρχικής σημασίας: είναι φυσικά το Grand Prix De Zoute στο Knokke-Heist. Προετοιμάζονται ήδη για την επόμενη έκδοση. Το Zoute Grand Prix θα είναι ο Οκτώβριος 2024 και θα είναι η διεθνής εκδήλωση για τις πιο όμορφες μάρκες αυτοκινήτων τόσο για τα κλασικά όσο και για τα καινούργια αυτοκίνητα.

 

Το Grand Prix του Zoute διοργανώνει διάφορες δραστηριότητες όπως ράλι κανονικότητας, GT Tour, δημοπρασία, «μπαλάντα» καθώς και διαγωνισμό. Περίπου 250,000 επισκέπτες από όλη την Ευρώπη έρχονται εδώ κάθε χρόνο. Το ράλι Knokke είναι το επίκεντρο για κάθε κλασικό ενθουσιώδη αυτοκίνητο. Ο αγώνας αποτελείται από 200 ομάδες που φέρνουν οχήματα, το έτος κατασκευής πρέπει να είναι μεταξύ 1920 και 1965. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, διοργανώνονται 2 συγκεντρώσεις με διαφορετικές ταχύτητες. Η οργάνωση του Grand Prix Zoute στο Knokke έχει επίσης μεγάλα σχέδια για τα επόμενα χρόνια. Το πρόγραμμα επεκτείνεται περαιτέρω με θεαματικά γεγονότα. Υπάρχει ένας αγώνας γυναικών, ένας αγώνας Χριστουγέννων και ένας διαγωνισμός στο Durbuy. Με λίγα λόγια: υπάρχουν πολλά να κάνουμε σε αυτό το μεγάλο γεγονός.

 

Το κόστος εισόδου είναι περίπου 40 € ανά άτομο ανά ημέρα. Το εισιτήριο στάθμευσης κοστίζει 10 € ανά όχημα. Υπάρχουν μεγάλες ώρες λειτουργίας που σας επιτρέπουν να ρίξετε μια ματιά και να απολαύσετε όλες τις δραστηριότητες που μπορείτε να θαυμάσετε κατά τη διάρκεια του Zoute Grand Prix.