27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ

Αυτοκίνητο Depoca 2019

Οκτώβριος 24 έως Οκτώβριος 27

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Το Auto Moto Depoca είναι η πιο σημαντική ιταλική παράσταση κλασικών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών. Περισσότερα από 5000 αυτοκίνητα θα είναι έτοιμα για εσάς σε εκθεσιακό χώρο 90,000 m². Η παράσταση ικανοποιεί τις ανάγκες περισσότερων από 45,000 ενθουσιωδών από όλη την Ευρώπη που έρχονται στην Πάδοβα για να βρουν και να θαυμάσουν τα όμορφα κλασικά αυτοκίνητα και τα αυθεντικά ανταλλακτικά. Αυτή η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 24 Οκτωβρίου έως τις 27 Οκτωβρίου.

Όχι λιγότερο από τους επισκέπτες 120,000 από όλη την Ευρώπη έρχονται στο Auto Moto Depoca κάθε χρόνο.
Από τα vintage αυτοκίνητα μέχρι τα ονειρεμένα αυτοκίνητα και από τα αυτοκίνητα παιχνιδιών μέχρι τα πρωτότυπα μέρη, αυτή η έκθεση προσφέρει όλα! Μπορείτε επίσης να απολαύσετε τις μοτοσυκλέτες 500 που υπάρχουν ή μπορείτε να συνομιλήσετε με έναν από τους εκθέτες της 1600 που γνωρίζουν τα πάντα για τα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες.

Οι μεγάλες ώρες λειτουργίας σας δίνουν την ευκαιρία να ρίξετε μια ματιά. Η χρέωση εισόδου δεν σας εμποδίζει να πάτε και τα παιδιά έως 12 ετών είναι δωρεάν. Έρχεστε από μακριά και ψάχνετε ένα ξενοδοχείο για να περάσετε τη νύχτα; Ρίξτε μια ματιά στον ιστότοπο και αναζητήστε ένα κατάλληλο ξενοδοχείο. Για την περιγραφή της διαδρομής μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο. Η διεύθυνση είναι Via Niccolò Tommaseo 59, Padova.