27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ

Βρετανικά Αυτοκίνητα και Lifestyle 2025

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Βρετανικά Αυτοκίνητα και Lifestyle 2025

Με περισσότερους από 200 εκθέτες, αυτή η έκθεση είναι μία από τις μεγαλύτερες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ήταν το καλύτερο βρετανικό για περισσότερα από 25 χρόνια. Παρόλα αυτά, υπάρχουν νέοι εκθέτες, διαφορετικά αυτοκίνητα και νέα προϊόντα κάθε χρόνο. Ως αποτέλεσμα, το British Cars and Lifestyle είναι διαφορετικό κάθε χρόνο.
Υπάρχει κάτι για όλους στην έκθεση: αντίκες, ρούχα, κοσμήματα, βιβλιοθήκες, δερμάτινες πολυθρόνες, πιατικά, υφάσματα και λιχουδιές. Υπάρχουν επίσης πολλά να κάνετε, όπως αγγλικά ποπ τραγούδια και σκωτσέζικες γκάιντες στην Irish Pub. Αλλά μην ξεχνάτε όλα τα όμορφα αγγλικά κλασικά αυτοκίνητα. Σκεφτείτε τις αποκλειστικές βρετανικές μάρκες αυτοκινήτων όπως: Jaguar, Land Rover, Range Rover, Mini, Lotus, Aston Martin και Bentley. Επιπλέον, μπορείτε φυσικά να δείτε τα κλασικά αυτοκίνητα των Austin Healey, Riley, MG, Rolls Royce, Alvis, Triumph, Μόργκαν και Μίνι. Οι εκθέτες έρχονται κυρίως με ένα ανταλλακτικό αυτοκινήτου ή ένα μοναδικό κομμάτι αντίκα που δεν είναι διαθέσιμο στην Ολλανδία.

Ώρες λειτουργίας British Cars and Lifestyle 2025

Αυτή η έκθεση πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Μάρτιο. Είναι μια εκδήλωση δύο ημερών και η τοποθεσία είναι το Autotron στο 's-Hertogenbosch της Ολλανδίας. Η έκθεση ξεκινά γύρω στις 9 με 10 το πρωί μέχρι τις αρχές του βράδυ. Αυτές οι εκτεταμένες ώρες λειτουργίας προσφέρουν άφθονο χρόνο για να απολαύσετε όλα όσα έχει να προσφέρει αυτή η έκθεση.

Είσοδος British Cars and Lifestyle 2025

Ως ενήλικας θα χάσετε μεταξύ 10 και 20 ευρώ την ημέρα. Έχετε παιδιά κάτω των 12 ή είστε κάτω των 12; Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε αυτήν την έκθεση δωρεάν.