27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ

Βρετανικό Αυτοκίνητο 2026

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Βρετανικό Αυτοκίνητο 2026

Βρετανικό Autojumble. Μια εκδήλωση που διοργανώθηκε στον χώρο Lido στο Waalwijk της Ολλανδίας. Κάθε χρόνο υπάρχουν περισσότεροι από 2000 επισκέπτες που μπορούν να επισκεφτούν περίπου 1000 αγγλικά κλασικά αυτοκίνητα. Επιπλέον, στο Βρετανικό Autojumble, τα μέλη διαφόρων αγγλικών συλλόγων αυτοκινήτου συγκεντρώνονται για να παρουσιάσουν τα υπέροχα vintage αυτοκίνητά τους. Μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε ανταλλακτικά για τα δικά σας κλασικά αυτοκίνητα εδώ.

Εκτός από τα vintage αυτοκίνητα και τα ανταλλακτικά, το τζαζ συγκρότημα Mardigrass θα είναι εκεί για να φροντίσει την εκδήλωση με την υπέροχη μουσική τους dixi. Καθώς απολαμβάνετε το συγκρότημα, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να πάρετε ένα σνακ και ένα ποτό στην πλατεία του catering. Είναι μια υπέροχη μέρα όπου η επανένωση, η διασκέδαση και η αναγνώριση είναι βασικά. Η υλοποίηση βρίσκεται στα χέρια της ομάδας Autojumble του Ηνωμένου Βασιλείου και η MGCarclub είναι υπεύθυνη για τον οργανισμό.

Ώρες λειτουργίας British Autojumble 2026

Το British Autojumble 2026 πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Ιούνιο. Είναι μια ημερήσια εκδήλωση και μπορείτε να επισκεφτείτε τα όμορφα βρετανικά αυτοκίνητα όλη την ημέρα.

Είσοδος British Autojumble 2026

Πληρώστε για αυτήν την εκδήλωση; Αυτό είναι περιττό. Το British Autojumble είναι δωρεάν για επίσκεψη στο Lido Park στο Waalwijk της Ολλανδίας.