27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - 1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΟΣ (10:00-14:00)

Βρετανικό Αυτοκίνητο 2020

Ιούνιος 21, 2020

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Το Britisch Autojumble είναι μια έκθεση με περισσότερα από 1000 αγγλικά κλασικά αυτοκίνητα και πολλά διασκεδαστικά. Στην τοποθεσία Lido υπάρχουν περισσότεροι από 2000 επισκέπτες. Όλα τα μέλη των πιθανών αγγλικών κλαμπ αυτοκινήτων έρχονται μαζί για να δείξουν τα όμορφα αυτοκίνητά τους. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων και κλασικά αυτοκίνητα για μια ελκυστική τιμή. Επιπλέον, πολλοί έμποροι θα παρουσιάσουν τα προϊόντα που σχετίζονται με το αυτοκίνητό τους. Αυτό το ευπροσάρμοστο γεγονός λαμβάνει χώρα στις 21 Ιουνίου 2020.

 

Εκτός από τα θαυμάσια κλασικά αυτοκίνητα και τα εξαρτήματά τους, η μπάντα της Mardigrass Jazz θα είναι παρούσα για να εξασφαλίσει τη μεγάλη τους μουσική. Ενώ απολαμβάνετε τη μπάντα, υπάρχει μεγάλη ευκαιρία να πάρετε ένα σνακ και ένα ποτό στην πλατεία φιλοξενίας. Είναι μια μέρα όπου η συνοδεία, η επανένωση και η αναγνώριση διαδραματίζουν τον ηγετικό ρόλο. Το MGCarclub είναι υπεύθυνο για την οργάνωση και η εφαρμογή είναι στα χέρια της βρετανικής ομάδας αυτοκινητοβιομηχανίας.

 

Οι μεγάλες ώρες λειτουργίας σας δίνουν την ευκαιρία να κοιτάξετε και να απολαύσετε όλα τα όμορφα πράγματα. Δεν υπάρχει τέλος εισόδου, επειδή αυτό το κλασικό εκδήλωση αυτοκινήτων στο Waalwijk είναι δωρεάν! Η διεύθυνση είναι το Lido Park στο Waalwijk.