27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ

Βρετανικό Αυτοκίνητο 2022

Ιούνιος 2022

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Υπάρχουν περισσότερα από 1000 αγγλικά κλασικά αυτοκίνητα και πολλά διασκεδαστικά: Britisch Autojumble στο Waalwijk. Στην τοποθεσία Lido υπάρχουν περισσότεροι από 2000 επισκέπτες. Τα μέλη όλων των πιθανών αγγλικών λέσχων αυτοκινήτων συναντώνται για να παρουσιάσουν τα μεγάλα τους αυτοκίνητα. Στην εκδήλωση υπάρχει επίσης η δυνατότητα να αγοράσετε ανταλλακτικά αυτοκινήτων και κλασικά αυτοκίνητα για μια ελκυστική τιμή. Επιπλέον, πολλοί έμποροι θα παρουσιάσουν τα προϊόντα που σχετίζονται με το αυτοκίνητό τους. Αυτό το ευπροσάρμοστο γεγονός είναι τον Ιούνιο του 2022.

 

Η μπάντα τζαζ της Mardigrass θα είναι παρούσα για να εξασφαλίσει τη μεγάλη μουσική της dixi, εκτός από το να θαυμάζει τα κλασικά αυτοκίνητα και τα μέρη της. Ενώ απολαμβάνετε τη μπάντα, υπάρχει μεγάλη ευκαιρία να πάρετε ένα σνακ και ένα ποτό στην πλατεία φιλοξενίας. Είναι μια μέρα όπου η επανένωση, η ευγένεια και η αναγνώριση παίζουν τον ηγετικό ρόλο. Η υλοποίηση είναι στα χέρια της βρετανικής ομάδας αυτοκινήτων και η MGCarclub είναι υπεύθυνη για την οργάνωση.

 

Μπορείτε να κοιτάξετε γύρω και να απολαύσετε όλα τα όμορφα αυτοκίνητα χάρη στις μεγάλες ώρες λειτουργίας. Δεν υπάρχει τέλος εισόδου, που σημαίνει ότι αυτό το κλασικό εκδήλωση αυτοκινήτων στο Waalwijk είναι δωρεάν! Η διεύθυνση είναι το Lido Park στο Waalwijk.