27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - 1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΟΣ (10:00-14:00)

Βρετανικό Αυτοκίνητο 2024

Ιούνιος 2024

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Το British Autojumble στο Waalwijk έχει περισσότερα από 1000 αγγλικά κλασικά αυτοκίνητα και πολλή διασκέδαση. Περισσότεροι από 2000 επισκέπτες είναι παρόντες στο χώρο του Lido κάθε χρόνο. Εδώ τα μέλη όλων των πιθανών αγγλικών κλαμπ αυτοκινήτων συναντιούνται για να παρουσιάσουν τα εκπληκτικά αυτοκίνητά τους. Στην εκδήλωση υπάρχει επίσης η δυνατότητα αγοράς ανταλλακτικών και κλασικών αυτοκινήτων σε ελκυστική τιμή. Επιπλέον, πολλοί έμποροι θα παρουσιάσουν τα προϊόντα που σχετίζονται με το αυτοκίνητό τους. Αυτό το μεγάλο γεγονός θα διεξαχθεί τον Ιούνιο του 2024.

 

Εκτός από το να θαυμάζετε τα κλασικά αυτοκίνητα και τα μέρη τους, η μπάντα τζαζ Mardigrass θα είναι εκεί για να προσφέρει τη μεγάλη τους μουσική. Ενώ απολαμβάνετε τη μπάντα, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να πάρετε ένα σνακ και ένα ποτό στην πλατεία τροφοδοσίας. Είναι μια μέρα όπου η επανένωση, η διασκέδαση και η αναγνώριση παίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η υλοποίηση είναι στα χέρια της βρετανικής ομάδας αυτοκινήτων και η MGCarclub είναι υπεύθυνη για την οργάνωση.

 

Χάρη στις εκτεταμένες ώρες λειτουργίας, μπορείτε να κοιτάξετε γύρω από τον ελεύθερο χρόνο σας. Αυτό το κλασικό εκδήλωση αυτοκινήτων στο Waalwijk είναι δωρεάν! Η διεύθυνση είναι το Lido Park στο Waalwijk.