27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ

Plymouth Valiant

Δείτε το τρέχον Πλύμουθ στοκ

Προβολή αποθέματος

Ψάχνετε για ένα Πλύμουθ?

Εγγραφείτε στο e-mailadress και θα σας στείλουμε μια ειδοποίηση όταν είναι διαθέσιμο ένα αυτοκίνητο της μάρκας αυτής

Αγοράζουμε σας Πλύμουθ!

Έχετε Plymouth και θέλετε να πουλήσετε; Επικοινωνήστε μαζί μας. Αναζητούμε πάντα κλασικά αυτοκίνητα για προσθήκη στο απόθεμά μας.

Επικοινωνία

Plymouth Valiant | V8 | Μεταφορά στυλ | 1965

Ανταύγειες:

- Πραγματοποιήθηκε μεταφορά στυλ
- Εξάτμιση Flowmaster
- Λευκό χρώμα με αγωνιστικές ρίγες
- Εσωτερικό Cherry Red

Πλύμουθ Valiant V8 προς πώληση
Ψάχνετε για ένα αμερικανικό αυτοκίνητο μυών με V8; Τότε ήρθες στο σωστό μέρος! Προσφέρουμε προς πώληση αυτό το ωραίο Plymouth Valiant. Αυτό το αμερικανικό κλασικό έχει περάσει ολόκληρη τη ζωή του στην ηλιόλουστη Καλιφόρνια και τώρα έχει ανταλλαχθεί από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του στην E&R Classics για ένα διαφορετικό κλασικό αυτοκίνητο.

Plymouth Valiant με διασκεδαστικές επιλογές
Αυτό το Plymouth Valiant είναι εξοπλισμένο με εμφάνιση στυλ Drag και σύστημα εξάτμισης Flowmaster, το οποίο εξασφαλίζει έναν υπέροχο ήχο που ταιριάζει απόλυτα με την εμφάνιση αυτού του αμερικανικού αυτοκινήτου μυών. Για να ολοκληρώσει την εμφάνιση, αυτό το αυτοκίνητο διαθέτει φαρδιά ελαστικά και φωτεινές κόκκινες ρίγες αγώνων. Το εσωτερικό είναι φινίρισμα με το χρώμα Cherry Red, το οποίο έρχεται σε αντίθεση με τα λευκά χρώματα.

Αυτό το Valiant V8 συνοδεύεται από αμερικανικό τίτλο και έχουν καταβληθεί οι εισαγωγικοί δασμοί. Ένα εξαιρετικά ωραίο χόμπι αυτοκίνητο για να κάνετε τον εαυτό σας αξιόπιστο.

Θέλετε να αγοράσετε το Plymouth Valiant;
Ψάχνετε για το Plymouth Valiant; Αφήστε τα στοιχεία σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σε αυτήν τη σελίδα ή καλέστε απευθείας στο +31 416 751 393. Το προσωπικό πωλήσεών μας θα χαρεί να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας ή ακόμη και να κάνει ένα προσωπικό κατάστημα βίντεο για εσάς.

Μπορούμε να βοηθήσουμε με τις μεταφορές. Εντός της Ευρώπης δεν χρειάζεται να πληρώσετε εισαγωγικούς δασμούς. Είναι δυνατή η αγορά, η αγορά και η αποστολή.
Σε ορισμένες χώρες μπορούμε να βοηθήσουμε στη χρηματοδότηση. Ρωτήστε το προσωπικό πωλήσεών μας.

 

  • Αναφ. αριθμός: p4954
  • Μάρκα: Πλύμουθ
  • Μοντέλο: Ανδρείος
  • Έτος: 1965