27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - 1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΟΣ (10:00-14:00)

Διεθνής συνάντηση Oldtimer Baden-Baden 2025

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Διεθνής συνάντηση Oldtimer Baden-Baden 2025

Η διεθνής συνάντηση Oldtimer Baden-Baden είναι μια από τις πιο όμορφες εκθέσεις κλασικών αυτοκινήτων στη Γερμανία. Είναι ένα αληθινό υπαίθριο μουσείο ιστορίας της αυτοκινητοβιομηχανίας σε ένα όμορφο καταπράσινο περιβάλλον που οι ειδικοί λένε ότι προέρχεται από τον αρχαίο κλασικό κόσμο. Η έκθεση υφίσταται από το 1976 και έκτοτε αποτελεί σημείο συνάντησης για τους λάτρεις του αυτοκινήτου από όλη την Ευρώπη. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα κλασικό αυτοκίνητο εκεί.

Περισσότεροι από 20,000 επισκέπτες ταξιδεύουν σε αυτή την έκθεση για να θαυμάσουν τα κλασικά αυτοκίνητα από εννέα δεκαετίες ιστορίας της αυτοκινητοβιομηχανίας. Μάρκες όπως η Bentley είναι ο επίτιμος καλεσμένος στο επίκεντρο της εκδήλωσης. Τα βρετανικά κλασικά αυτοκίνητα σας παρουσιάζονται σε ένα συναρπαστικό σόου, που κάνει τη διεθνή συνάντηση Oldtimer στο Baden-Baden σίγουρα αξίζει τον κόπο για κάθε λάτρη του κλασικού αυτοκινήτου.

Ώρες λειτουργίας Διεθνής συνάντηση Oldtimer Baden-Baden 2025

Η διεθνής συνάντηση Oldtimer Baden-Baden πραγματοποιείται το καλοκαίρι, τον Ιούλιο. Η έκθεση είναι ανοιχτή από Παρασκευή έως Κυριακή. Στη συνέχεια, η έκθεση είναι ανοιχτή από το πρωί έως το βράδυ, γεγονός που παρέχει αρκετό χρόνο για να δείτε τα πάντα στην έκθεση και να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο.

Είσοδοι Διεθνής συνάντηση Oldtimer Baden-Baden 2025

Τα τέλη εισόδου ποικίλλουν ανά ημέρα. Για παράδειγμα, ενήλικες και παιδιά την Παρασκευή είναι μεταξύ 5 και 10 ευρώ. Ωστόσο, το Σάββατο και την Κυριακή πληρώνετε ως ενήλικες από 10 έως 15 ευρώ. Υπάρχουν παιδιά κάτω των 8; Στη συνέχεια μπορούν να επισκεφθούν την έκθεση δωρεάν. Τα άτομα με αναπηρία λαμβάνουν επίσης έκπτωση. Πληρώνουν από 5 έως 10 ευρώ για ένα εισιτήριο.

Χώρος στάθμευσης στη διεθνή συνάντηση Oldtimer Baden-Baden 2025

Μπορείτε να φτάσετε στη συνάντηση κλασικού αυτοκινήτου με 2 διαφορετικούς τρόπους. Για παράδειγμα, μπορείτε να πάρετε το τρένο που σταματά στο σταθμό Baden-Baden. Στη συνέχεια, μπορείτε να πάρετε τη γραμμή του λεωφορείου που θα σας αφήσει μπροστά από τον χώρο της εκδήλωσης. Ο χώρος της εκδήλωσης είναι επίσης προσβάσιμος με αυτοκίνητο. Στη συνέχεια, πρέπει να ακολουθήσετε τις πινακίδες "Zentrum" και αργότερα "Kurhaus" ή "Casino" για να φτάσετε στη συνάντηση. Στη συνέχεια, μπορείτε να σταθμεύσετε το αυτοκίνητό σας σε ένα από τα γκαράζ στο κέντρο.