27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ

Διεθνές Αυτοκίνητο 2019

7 και 8 Σεπτεμβρίου 2019

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Η παγκοσμίως γνωστή International Autojumble είναι η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση για αξεσουάρ αυτοκινήτων σε αυτή την πλευρά του Ατλαντικού. Μπορείτε να βρείτε περισσότερα από τους πάγκους 2000 σε αυτή τη μοναδική εκδήλωση του Beaulieu. Αυτά είναι όλα συσκευασμένα με όλα τα είδη των κλασικών ανταλλακτικών αυτοκινήτων και άλλα αντικείμενα. "Αν δεν μπορείτε να το βρείτε στο Beaulieu, δεν υπάρχει!" Συχνά λέγεται. Η έκθεση πραγματοποιείται στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2019.

 

Στη διεθνή αγορά αυτοκινήτων Autojumble, περίπου 200 οχήματα προσφέρονται προς πώληση από ιδιώτες ιδιοκτήτες. Τα vintage αυτοκίνητα είναι όλων των ηλικιών και σε κάθε κατάσταση. Μερικά είναι μοναδικά, άλλα λειτουργικά. Υπάρχουν 2000 m² καλυμμένου χώρου στην αγορά "Grand Marquee". Αυτό σας δίνει μια μοναδική ευκαιρία να περιηγηθείτε στα άρθρα του αυτοκινήτου. Ομοίως, στην αγορά αντιπροσώπων θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από vintage αυτοκίνητα που προσφέρονται προς πώληση από το κλασικό εμπόριο. Στα περισσότερα από 2000 στάβλα μπορείτε να απολαύσετε την ακαταστασία του αυτοκινήτου, τα αυτοκίνητα και άλλα είδη αυτοκινήτων.

 

Λόγω των μεγάλων χρόνων ανοίγματος, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε αυτήν την κλασική έκθεση αυτοκινήτων. Τα τέλη εισόδου είναι 15.50 £ για ενήλικες και 9.90 £ για παιδιά. Το κόστος στάθμευσης είναι δωρεάν. Για τη διεύθυνση, εισαγάγετε τον ταχυδρομικό κώδικα Beaulieu, SO42 72N, στο σύστημα πλοήγησής σας και ακολουθήστε τις καφέ και άσπρες πινακίδες προς τους εκθεσιακούς χώρους.