27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ

Διεθνής Συνάντηση Oldtimer Baden-Baden 2019

Ιουλίου 12 έως Ιουλίου 14, 2019

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Η International Classic Car Meeting Baden-Baden είναι, σύμφωνα με ειδικούς του κλασικού κόσμου, «η πιο όμορφη έκθεση κλασικών αυτοκινήτων στη Γερμανία, ένα πραγματικό υπαίθριο μουσείο για την ιστορία των αυτοκινήτων σε ένα όμορφο πράσινο περιβάλλον». Από το 1976, η πόλη του Μπάντεν-Μπάντεν υπήρξε τόπος συνάντησης για τους λάτρεις των αυτοκινήτων από όλη την Ευρώπη. Η υποτροφία θα πραγματοποιηθεί στις 12 έως 14 Ιουλίου 2019.

 

Στην έκθεση μπορείτε να προσβλέπουμε σε περισσότερα από τα 350 classic αυτοκίνητα από εννέα δεκαετίες ιστορίας αυτοκινήτων. Περισσότεροι από τους επισκέπτες 20,000 αναμένεται να θαυμάσουν τα όμορφα vintage αυτοκίνητα. Ως κύριος πελάτης, τα οχήματα της μάρκας Bentley βρίσκονται στο επίκεντρο της φετινής διοργάνωσης. Τα βρετανικά αυτοκίνητα vintage παρουσιάζονται σε μια ειδική εκπομπή. Αυτό το εντυπωσιακό γεγονός αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη.

 

Υπάρχουν μεγάλοι χρόνοι ανοίγματος που σας δίνουν την ευκαιρία να ρίξετε μια ματιά. Τα τέλη εισόδου δεν μπορούν να σας σταματήσουν. Την Παρασκευή, η είσοδος κοστίζει 6 € για ενήλικες και 4 € για παιδιά. Τα Σάββατα και τις Κυριακές, η είσοδος κοστίζει 11 € για ενήλικες και 6 € για παιδιά. Η διεύθυνση είναι Kaiserallee 1, 76530 Baden-Baden.