27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - 1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΟΣ (10:00-14:00)

Διεθνής Συνάντηση Oldtimer Baden-Baden 2021

Ιούλιος 2021

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Η Διεθνής Συνάντηση Oldtimer Baden-Baden είναι "η πιο όμορφη κλασσική έκθεση αυτοκινήτων στη Γερμανία, ένα πραγματικό υπαίθριο μουσείο για την ιστορία των αυτοκινήτων σε ένα πανέμορφο καταπράσινο περιβάλλον", σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες του κλασικού κόσμου. Το Baden-Baden αποτελεί τόπο συνάντησης για τους λάτρεις των αυτοκινήτων από όλη την Ευρώπη από το 1976. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο του 2021.

 

Στην έκθεση μπορείτε να παρακολουθήσετε περισσότερα από τα 350 classic αυτοκίνητα από εννέα δεκαετίες ιστορίας αυτοκινήτων. Περισσότεροι από τους επισκέπτες 20,000 αναμένεται να θαυμάσουν τα όμορφα vintage αυτοκίνητα. Τα οχήματα της μάρκας Bentley βρίσκονται στο επίκεντρο της φετινής διοργάνωσης ως προσκεκλημένος της τιμής. Τα βρετανικά vintage αυτοκίνητα σας παρουσιάζονται σε ένα εντυπωσιακό show. Αυτό το ξεχωριστό γεγονός αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη.

 

Οι ώρες λειτουργίας είναι μεγάλες και σας δίνουν την ευκαιρία να ρίξετε μια ματιά. Η τιμή εισόδου για ενήλικες είναι 11 € και για τα παιδιά θα είναι 6 €. Η διεύθυνση είναι Kaiserallee 1, 76530 Baden-Baden.