27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ

Διεθνής Συνάντηση Oldtimer Baden-Baden 2022

Ιούλιος 2022

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

"Η πιο όμορφη κλασική έκθεση αυτοκινήτων στη Γερμανία, ένα πραγματικό υπαίθριο μουσείο για την ιστορία των αυτοκινήτων σε ένα πανέμορφο καταπράσινο περιβάλλον", ανέφεραν εμπειρογνώμονες από τον κλασικό κόσμο. Είναι βέβαια για τη Διεθνή Oldtimer-Meeting Baden-Baden. Αυτή η έκθεση αποτελεί τόπο συνάντησης για τους λάτρεις των αυτοκινήτων από όλη την Ευρώπη από το 1976. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο του 2022. Στην έκθεση μπορείτε να απολαύσετε όλα τα όμορφα κλασικά αυτοκίνητα, αλλά μπορείτε επίσης να αγοράσετε κλασικά αυτοκίνητα εδώ.

 

Υπάρχουν περισσότερα από 350 κλασικά αυτοκίνητα από εννέα δεκαετίες ιστορίας αυτοκινήτων στην έκθεση. Περισσότεροι από 20,000 επισκέπτες αναμένεται να θαυμάσουν τα μεγάλα κλασικά αυτοκίνητα. Τα οχήματα από μάρκες όπως το Bentley είναι στο επίκεντρο της εκδήλωσης ως πελάτες της τιμής. Επιπλέον, τα βρετανικά κλασικά αυτοκίνητα σας παρουσιάζονται σε ένα εντυπωσιακό show. Για κάθε κλασικό ενθουσιώδη αυτοκίνητο αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη.

 

Χάρη στις μεγάλες ώρες λειτουργίας μπορείτε να κοιτάξετε γύρω και να απολαύσετε όλα τα όμορφα πράγματα. Η τιμή εισόδου για ενήλικες είναι 11 € και για τα παιδιά είναι 6 €. Η διεύθυνση είναι Kaiserallee 1, 76530 Baden-Baden.