29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00

Διεθνής Συνάντηση Oldtimer Baden-Baden 2023

Ιούλιος 2023

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Οι εμπειρογνώμονες από τον κλασσικό κόσμο καλούν τη Διεθνή Συνάντηση Παλαιών Χρόνων Baden-Baden "Η πιο όμορφη κλασσική έκθεση αυτοκινήτων στη Γερμανία, ένα πραγματικό υπαίθριο μουσείο για την ιστορία των αυτοκινήτων σε ένα πανέμορφο καταπράσινο περιβάλλον". Το Baden-Baden έχει γίνει από το 1976 τόπος συνάντησης για τους λάτρεις των αυτοκινήτων από όλη την Ευρώπη. Η έκθεση πραγματοποιείται τον Ιούλιο του 2023. Μπορείτε να απολαύσετε όλα τα όμορφα πράγματα εδώ, αλλά μπορείτε επίσης να αγοράσετε κλασικά αυτοκίνητα εδώ.

 

Από εννέα δεκαετίες ιστορίας αυτοκινήτων, περισσότερα από 350 κλασικά αυτοκίνητα είναι παρόντα στην έκθεση. Υπάρχουν περισσότεροι από 20,000 επισκέπτες στην έκθεση κάθε χρόνο για να θαυμάσετε τα φανταστικά κλασικά αυτοκίνητα. Οι επισκέπτες της τιμής είναι οχήματα μάρκων όπως το Bentley που βρίσκονται στο επίκεντρο της εκδήλωσης. Επιπλέον, τα βρετανικά κλασικά αυτοκίνητα σας παρουσιάζονται σε ένα εντυπωσιακό show. Για κάθε κλασικό ενθουσιώδη αυτοκίνητο αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη.

 

Υπάρχουν μεγάλες ώρες λειτουργίας, ώστε να μπορείτε να κοιτάξετε γύρω και να απολαύσετε όλα τα όμορφα πράγματα. Για εισιτήριο εισόδου για ενήλικες πληρώνετε 11 € και για παιδιά πληρώνετε 6 €. Η διεύθυνση είναι Kaiserallee 1, 76530 Baden-Baden.