Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού
Πηγαίνετε στο απόθεμα Πουλήστε το αυτοκίνητό μου

Ford Mustang 1966

Το 1966 Mustang έκανε το ντεμπούτο του με μέτριες μεταβολές, όπως νέα μάσκα, διακοσμητικά πλάγια, καλύμματα τροχών και κάλυμμα αερίου. Για το 225 hp V8 κυκλοφόρησε μια κρουαζιμαδική αυτόματη μετάδοση τριών ταχυτήτων. Ο κωδικός κινητήρας 289 "hipo" K προσφέρθηκε με μια αυτόματη μετάδοση c4, είχε ισχυρότερα εσωτερικά στοιχεία και ένα hipo αυτόματο κιβώτιο ταυτοποιείται, καθώς το εξωτερικό περίβλημα του σερβο σηματοδοτείται με το 'C'. Ο μεγάλης διάρκειας εκκεντροφόρος ο οποίος έδινε τη δυνατότητα στο 289 να κάνει την ιπποδύναμη για την οποία ήταν γνωστή, δεν ήταν φιλική για έναν αυτόματο μετατροπέα ροπής χωρίς ταχύτητα. Το "HiPo" μπορεί να εντοπιστεί πολύ εύκολα από τον αποσβεστήρα κραδασμών 1-ιντσών (25 mm), την απουσία μονάδας προώθησης κενού στον διανομέα δύο σημείων.

Ford Mustang Classic Αυτοκίνητα προς πώληση

Με το κάλυμμα της βαλβίδας, υπάρχει ένα μεγάλο γράμμα "K" που σφραγίζεται μεταξύ των ελατηρίων των βαλβίδων, που μαζί με τους κοχλίες (σε σύγκριση με ένα πατημένο σε stud για άλλα 289) για τους ρυθμιζόμενους βραχίονες. Ένας μεγάλος αριθμός νέων επιλογών χρωμάτων και εσωτερικών χρωμάτων, ηχοσύστημα AM / οκτώ ίχνων και ένα από τα πρώτα μονοφωνικά ραδιόφωνα AM / FM. Αφαιρέθηκε επίσης το σύμπλεγμα οργάνων Falcon. τα προηγουμένως προαιρετικά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων των στρογγυλών μετρητών και των προστατευτικών οροφής, αποτέλεσαν τον βασικό εξοπλισμό. Το μετατρέψιμο Mustang θα ήταν το best-seller στο 1966 με το 72119 που πωλήθηκε.

Αγοράζοντας ένα Ford Mustang 1966;

Τα Mustangs 1965 και 1966 διαφοροποιούνται ανάλογα με τις εξωτερικές παραλλαγές, παρά το ίδιο σχέδιο. Αυτές οι παραλλαγές περιλαμβάνουν το έμβλημα στα τετράγωνα πάνελ πίσω από τις πόρτες. Στο 1965 το έμβλημα ήταν ένα ενιαίο κάθετο κομμάτι χρώμιο, ενώ στο 1966 το έμβλημα ήταν μικρότερο σε ύψος και είχε τρεις οριζόντιες ράβδους εκτεινόμενες από το σχέδιο, που μοιάζουν με «Ε». Οι γρίλιες πρόσκρουσης και τα στολίδια ήταν επίσης διαφορετικές. Η εμπρόσθια μάσκα 1965 χρησιμοποίησε ένα μοτίβο "κυψελοειδούς", ενώ η έκδοση 1966 ήταν στυλ "με σχισμές". Ενώ και τα δύο μοντέλα χρησιμοποίησαν το έμβλημα "Horse and Corral" στη μάσκα, το 1965 είχε 4 ράβδους εκτεινόμενες από κάθε πλευρά του corral, ενώ στο 1966 αυτές οι ράβδοι αφαιρέθηκαν. Το 1966 είδε την εισαγωγή της περιοδικής έκδοσης «High Country Special», η 333 των οποίων πωλήθηκε στο Κολοράντο, το Ουαϊόμινγκ και τη Νεμπράσκα.

Ford Mustang 1966

E&R Classics, ο ειδικός της Ford Classic Car!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το απόθεμά μας

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα από την αγορά ενός αυτοκινήτου Ford Mustang 1966 στο ER Classics;
- Μια μεγάλη ποικιλία από κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση
- Όλα τα αυτοκίνητα ελέγχονται προσεκτικά από τους μηχανικούς στο εργαστήριό μας
- MOT, συγκόλληση και εσωτερικές διαδικασίες για το αυτοκίνητό σας Ford Mustang 1966
- Η εξειδικευμένη μηχανική του oldtimer μπορεί να φροντίσει όλες τις διαδικασίες
- Μπορούμε να φροντίσουμε για επισκευές, συντήρηση και προσαρμοσμένες ανάγκες
- Πλήρης ανανέωση του αυτοκινήτου Ford Mustang 1966
- Μπορούμε να παραδώσουμε το κλασικό αυτοκίνητό σας σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα