Κυριακή 5 Δεκεμβρίου EXTRA OPEN από τις 12:00 έως τις 16:00
Πηγαίνετε στο απόθεμα Πουλήστε το αυτοκίνητό μου

Chevrolet Corvette

Το Corvette είναι ένα δίθυρο σπορ αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο παράγεται από το 1953. Η πρώτη γενιά του Corvette ονομάζεται C1. Το μοντέλο κατασκευάστηκε από το 1953 έως το 1962. Τα δύο πρώτα χρόνια, το C1 δεν περιείχε κινητήρα V8. Ο κινητήρας V8 ήρθε ως επιλογή για το αυτοκίνητο το 1955 που βελτίωσε την επιτάχυνση του αυτοκινήτου. Το 1956, η Chevrolet παρουσίασε ένα νέο εξωτερικό μέρος για το Corvette. Από το 1956 το αυτοκίνητο περιλάμβανε προαιρετικά χαρακτηριστικά, όπως ηλεκτρικά παράθυρα και χειροκίνητο κιβώτιο τεσσάρων ταχυτήτων. Το Corvette αναθεωρήθηκε το 1958. Το εσωτερικό περιλάμβανε μικρές αλλαγές, όπως ένα νέο τιμόνι και ταμπλό. Το εξωτερικό του αυτοκινήτου άλλαξε επίσης για παράδειγμα με μακρύτερο μπροστινό μέρος. Το πίσω μέρος του αυτοκινήτου αναθεωρήθηκε πλήρως το 1961.

Chevrolet Classic Cars προς πώληση

Από το 1963 έως το 1967, κατασκευάστηκε η δεύτερη γενιά του Corvette. Το C2 ήταν συνολικά μικρότερο από το C1. Το αυτοκίνητο σχεδιάστηκε από τον Larry Shinoda και ονομάστηκε Sting Ray. Το όνομα Sting Ray αναφέρεται στο σπορ αγωνιστικό αυτοκίνητο το Corvette Stingray Racer που σχεδιάστηκε από τον Bill Mitchell. Ο Stingray Racer είχε μεγάλη επιρροή στο στυλ της δεύτερης γενιάς του Chevrolet Corvette. Το αυτοκίνητο ήταν ένα κουπέ που περιελάμβανε κρυμμένους προβολείς και μη λειτουργικούς αεραγωγούς. Στα τέλη του 1963, ο κλιματισμός έγινε προαιρετικό χαρακτηριστικό για το αυτοκίνητο. Το 1966 το αυτοκίνητο περιλάμβανε επίσης προαιρετικά προσκέφαλα.

Αγοράζοντας ένα Chevrolet Corvette;

Η τρίτη γενιά του Chevrolet Corvette κατασκευάστηκε από το 1968 έως το 1982. Το C3 ήταν το πρώτο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε το T-top με αφαιρούμενα πάνελ οροφής. Ο κινητήρας και το πλαίσιο του C3 ήταν συγκρίσιμο με τον προκάτοχό του, το C2. Το C3 ωστόσο είχε διαφορετικό αμάξωμα και εσωτερικό σε σύγκριση με το Corvette C2. Η τρίτη γενιά χρησιμοποίησε επίσης το όνομα Stingray, αλλά ως μία λέξη. Το 1970, το C3 Stingray αναθεωρήθηκε με βελτιώσεις όπως επανασχεδιασμένα καθίσματα. Η χρήση προφυλακτήρων χρωμίου έληξε το 1973. Το C4 κατασκευάστηκε από το 1984 έως το 1996. Το αυτοκίνητο επανασχεδιάστηκε πλήρως. Το C4 είχε 43 πρωτότυπα λόγω προβλημάτων ποιότητας και καθυστέρησης μερικού.

Chevrolet Corvette

E & R Classics, ο ειδικός σας Chevrolet Classic Car!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το απόθεμά μας

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αγοράς ενός αυτοκινήτου Chevrolet Corvette στο ER Classics;
- Μια μεγάλη ποικιλία από κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση
- Όλα τα αυτοκίνητα ελέγχονται προσεκτικά από τους μηχανικούς στο εργαστήριό μας
- MOT, συγκόλληση και εσωτερικές διαδικασίες για το αυτοκίνητό σας Chevrolet Corvette
- Η εξειδικευμένη μηχανική του oldtimer μπορεί να φροντίσει όλες τις διαδικασίες
- Μπορούμε να φροντίσουμε για επισκευές, συντήρηση και προσαρμοσμένες ανάγκες
- Πλήρης αποκατάσταση του αυτοκινήτου Chevrolet Corvette
- Μπορούμε να παραδώσουμε το κλασικό αυτοκίνητό σας σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα