Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού
Πηγαίνετε στο απόθεμα Πουλήστε το αυτοκίνητό μου

Porsche 911

Το Porsche 911 ήταν ένα σπορ αυτοκίνητο από την Porsche AG της Στουτγάρδης της Γερμανίας. Ο διάσημος, διακριτικός και ανθεκτικός σχεδιασμός εισήχθη στο φθινόπωρο του 1963 και χτίστηκε μέχρι το 1989. Τον πέτυχε μια τροποποιημένη έκδοση, η οποία στο εσωτερικό της αναφέρεται ως Porsche 964 αλλά εξακολουθεί να πωλείται ως Porsche 911, όπως και τα τρέχοντα μοντέλα.

Porsche Classic Cars προς πώληση

Μηχανικά, το Porsche 911 ήταν αξιοσημείωτο για το ότι ήταν οπίσθιο και αερόψυκτο. Από την έναρξή της, το 911 τροποποιήθηκε τόσο από τις ιδιωτικές ομάδες όσο και από το εργοστάσιο για αγώνες, αγώνες και άλλους τύπους αυτοκινήτων. Η αρχική σειρά 911 αναφέρεται συχνά ως το πιο επιτυχημένο αυτοκίνητο του ανταγωνισμού, ιδιαίτερα όταν συμπεριλαμβάνονται οι παραλλαγές της, κυρίως το ισχυρό 911 που προήλθε από το 935, το οποίο κέρδισε 24 Hours του Le Mans και άλλα μεγάλα αγωνιστικά αυτοκίνητα αγώνες ενάντια στα πρωτότυπα.

Το 911 αναπτύχθηκε ως πολύ ισχυρότερη, μεγαλύτερη, πιο άνετη αντικατάσταση για το Porsche 356, το πρώτο μοντέλο της εταιρείας και ουσιαστικά μια αθλητική εξέλιξη του Beetle της Volkswagen. Το νέο αυτοκίνητο έκανε το δημόσιο ντεμπούτο του στο 1963 Internationale Automobil-Ausstellung.

Αγοράζοντας ένα Porsche 911;

Αρχικά ορίστηκε ως "Porsche 901", μετά τον εσωτερικό αριθμό του έργου. Ωστόσο, η Peugeot διαμαρτυρήθηκε με το σκεπτικό ότι στη Γαλλία είχε αποκλειστικά δικαιώματα για ονόματα αυτοκινήτων που σχηματίστηκαν από τρεις αριθμούς με μηδέν στη μέση. Έτσι, αντί να πουλήσει το νέο μοντέλο με ένα άλλο όνομα στη Γαλλία, η Porsche άλλαξε το όνομα στο 911. Πραγματοποιήθηκε πώληση στο 1964.

Porsche 911

E&R Classics, ο ειδικός της Porsche Classic Car!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το απόθεμά μας


Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αγοράς ενός αυτοκινήτου Porsche 911 στην ER Classics;
- Μια μεγάλη ποικιλία από κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση
- Όλα τα αυτοκίνητα ελέγχονται προσεκτικά από τους μηχανικούς στο εργαστήριό μας
- MOT, συγκόλληση και εσωτερικές διαδικασίες για το αυτοκίνητό σας Porsche 911
- Η εξειδικευμένη μηχανική του oldtimer μπορεί να φροντίσει όλες τις διαδικασίες
- Μπορούμε να φροντίσουμε για επισκευές, συντήρηση και προσαρμοσμένες ανάγκες
- Πλήρης ανανέωση του αυτοκινήτου Porsche 911
- Μπορούμε να παραδώσουμε το κλασικό αυτοκίνητό σας σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα