Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι ανοιχτός μόνο κατόπιν ραντεβού
Πηγαίνετε στο απόθεμα Πουλήστε το αυτοκίνητό μου

Porsche Boxter

Το Porsche Boxster είναι ένας δρόμος με δύο έδρες με μέση κινητήρα. Ήταν το πρώτο οδικό όχημα της Porsche που σχεδιάστηκε αρχικά ως roadster από το Porsche 550 Spyder. Η πρώτη γενιά Boxster (986) εισήχθη στα τέλη του 1996. που τροφοδοτείται από έναν πεντακύλινδρο κινητήρα των 2.5 λίτρων. Το 2000, το βασικό μοντέλο αναβαθμίστηκε σε κινητήρα 2.7L και η νέα έκδοση Boxster S έλαβε 3.2 λίτρων.

Porsche Classic Cars προς πώληση

Η παραγωγή του 986 ξεκίνησε το 1996 στο πρώην εργοστάσιο της Porsche στη Στουτγάρδη της Γερμανίας. Η Valmet Automotive κατασκευάζει επίσης την Boxsters με σύμβαση με την Porsche σε εργοστάσιο στην Uusikaupunki της Φινλανδίας.

Αγοράζοντας ένα κουπόνι της Porsche;

Το 2005 η Porsche κυκλοφόρησε τη δεύτερη γενιά Boxster: τύπου 987. Το 987 είναι πιο ισχυρό από τον προκάτοχό του και έχει ένα στυλ που εμπνέεται από το Carrera GT. Η ισχύς του κινητήρα αυξήθηκε το 2007, όταν και τα δύο μοντέλα Boxster έλαβαν τους κινητήρες των αντίστοιχων παραλλαγών Porsche Cayman. Το 2009, η Boxter έλαβε αρκετές νέες καλλυντικές και μηχανικές αναβαθμίσεις, οι οποίες βελτίωσαν την απόδοση. Η τρίτη γενιά Boxster (981) εισήχθη στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2012.

Το όνομα Boxster προέρχεται από τη λέξη "πυγμάχος", αναφερόμενος στον "πυγμαχικό κινητήρα" του οχήματος και τη λέξη "roadster".

Porsche Boxter

E&R Classics, ο ειδικός της Porsche Classic Car!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το απόθεμά μας

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αγοράς ενός Porsche Boxter αυτοκινήτου στην ER Classics;
- Μια μεγάλη ποικιλία από κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση
- Όλα τα αυτοκίνητα ελέγχονται προσεκτικά από τους μηχανικούς στο εργαστήριό μας
- MOT, συγκόλληση και εσωτερικές διαδικασίες για το αυτοκίνητό σας Porsche Boxter
- Η εξειδικευμένη μηχανική του oldtimer μπορεί να φροντίσει όλες τις διαδικασίες
- Μπορούμε να φροντίσουμε για επισκευές, συντήρηση και προσαρμοσμένες ανάγκες
- Πλήρης ανανέωση του αυτοκινήτου Porsche Boxter
- Μπορούμε να παραδώσουμε το κλασικό αυτοκίνητό σας σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα