27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ

Goodwood Φεστιβάλ Ταχύτητας 2025

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Goodwood Φεστιβάλ Ταχύτητας 2025

Το Goodwood Festival of Speed, West Sussex, είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής εκδήλωση μηχανοκίνητου αθλητισμού, προσελκύοντας πάνω από 10,000 επισκέπτες κάθε χρόνο. Η εκδήλωση διοργανώνεται για να δώσει στους οπαδούς της Formula 1 την ευκαιρία να δουν ξανά τα κλασικά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες σε δράση.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διεξάγονται αγώνες και ως επισκέπτης υπάρχει υπεραρκετός χώρος για να παρακολουθήσει τον αγώνα. Μπορείτε να καθίσετε στη γραμμή εκκίνησης, κατά μήκος του τοίχου Flint, μετά από το σπίτι, μέσω του Molecomb Coner και στο Top Paddock. Υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα στον ιστότοπο του Goodwood Festival of Speed, στο οποίο μπορείτε να δείτε ακριβώς τι θα γίνει και πότε. Ένα από τα πιο σημαντικά είναι η Ανάβαση. Εδώ συγκλίνουν οχήματα από τα Main, Supercar και First Glance Paddocks. Εκτός από το Hillclimb, έχετε επίσης τα διάφορα «Road Racers», το «Goodwood Action Sports Show», τη Formula 1, το NASCAR και διάφορα «Supercars».

Ώρες λειτουργίας Goodwood Festival of Speed ​​2025

Το Goodwood Festival of Speed ​​πραγματοποιείται στις αρχές του καλοκαιριού, τον Ιούλιο. Η εκδήλωση διαρκεί 4 ημέρες. Οι χώροι στάθμευσης ανοίγουν καθημερινά στις 06:30 και οι πύλες ανοίγουν στις 07:00. Ο πρώτος αγώνας ξεκινά στις 09:00 και ο τελευταίος ολοκληρώνεται γύρω στις 18:30. Λόγω αυτών των παρατεταμένων ωρών λειτουργίας, έχετε αρκετό χρόνο για να απολαύσετε όλα τα όμορφα αυτοκίνητα και τους αγώνες που βρίσκονται στο Goodwood Festival of Speed.

Είσοδος Goodwood Festival of Speed ​​2025

Οι τιμές για το Goodwood Festival of Speed ​​ποικίλλουν ανά ημέρα. Για παράδειγμα, θα χάσετε μεταξύ 100 και 120 ευρώ την Πέμπτη και την Παρασκευή, μεταξύ 150 και 200 ​​ευρώ το Σάββατο και μεταξύ 150 και 170 ευρώ την Κυριακή. Εάν φέρετε ένα παιδί κάτω των 12 ετών, μπορεί να εισέλθει δωρεάν. Ο χώρος στάθμευσης στην εκδήλωση είναι επίσης δωρεάν, και αυτός ο χώρος στάθμευσης είναι ανοιχτός από τις 06:30 το πρωί.