Αγοράστε με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Παράδοση στην πόρτα σας | Δυνατότητα συναλλαγών


Alfa Romeo

Είτε είστε ιδιώτης, ιδιοκτήτης γκαράζ ή συντηρητής, όταν παίζετε με τα κλασικά αυτοκίνητα της Alfa Romeo, θα χρειαστείτε αναμφίβολα ανταλλακτικά. Στην E&R Classics γνωρίζουμε καλύτερα από οποιονδήποτε πόσο σημαντικό είναι να εργαζόμαστε με τα σωστά κλασικά ανταλλακτικά Alfa Romeo. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε μαζί σας την τεχνογνωσία μας σχετικά με τα κλασικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων.

Κλασικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων από αξιόπιστους προμηθευτές

Όπως ένα νέο χρονόμετρο, ένα κλασικό αυτοκίνητο χρειάζεται επίσης προσοχή και συντήρηση. Στην E&R Classics, εργαζόμαστε με μια ολόκληρη ομάδα σε vintage αυτοκίνητα κάθε μέρα και αγοράζουμε κλασικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων από τους τακτικούς προμηθευτές μας εδώ και χρόνια.

Εκεί που επισκεφθήκατε προηγουμένως μια κλασική έκθεση αυτοκινήτου, σήμερα η πώληση κλασικών ανταλλακτικών αυτοκινήτων πραγματοποιείται συχνά στο διαδίκτυο. Επειδή δεν είστε σωματικά παρόντες κατά τη διάρκεια της αγοράς, είναι πολύ σημαντικό να ασχολείστε με ένα αξιόπιστο πάρτι. Οι προμηθευτές που σας παρουσιάζουμε σε αυτήν τη σελίδα είναι αξιόπιστοι προμηθευτές κλασικών ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Alfa Romeo κλασικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Το No Alfa Romeo δεν είναι το ίδιο και επομένως πολλά ανταλλακτικά είναι κατάλληλα μόνο για ορισμένα μοντέλα. Για παράδειγμα, τμήματα ενός Alfa Romeo Giulia θα είναι λιγότερο κατάλληλα για ένα Alfa romeo αράχνη. Και μέρη ενός Alfa Romeo GTV θα είναι δύσκολο να δουλέψει η Alfa Romeo Bertone.

Συχνά ζητούμενα ανταλλακτικά για τα κλασικά μοντέλα αυτοκινήτων της Alfa Romeo περιλαμβάνουν φρένα, φωτισμό, καλούπια, προφυλακτήρες, κινητήρα και κιβώτιο ταχυτήτων, εξάτμιση, άξονες κίνησης, τιμόνι και ούτω καθεξής. Δεδομένου ότι το κλασικό Alfa Romeos χρησιμοποιείται επίσης στην πίστα ή κατά τη διάρκεια αγώνων, συχνά απαιτούνται αγωνιστικά μέρη.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε μαζί μας τις κλασικές γνώσεις αυτοκινήτων μας

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε τις γνώσεις μας μαζί σας για να διατηρήσετε το κλασικό χόμπι αυτοκινήτου και να το διατηρήσετε προσιτό σε όλους. Παρακάτω, θα βρείτε έναν αριθμό ειδικών ανταλλακτικών της Alfa Romeo που μπορούμε να σας προτείνουμε. Μη διστάσετε να κάνετε κλικ σε έναν από τους παρακάτω συνδέσμους και να επικοινωνήσετε με τον ειδικό. Η E&R classics δεν πωλεί ούτε παραδίδει ανταλλακτικά, αυτοί οι ειδικοί θα το κάνουν αυτό για εσάς.

Κατάστημα Alfa

Κλασικό άλφα

Εργαστήριο Alfa

Άλφα Στάση

Αποκατάσταση Άλφα

Αλφαολικά

Veloce Sport

Auto Bella

Η E&R Classics είναι ο ειδικός σας για κλασικά αυτοκίνητα και νέους

Η E&R Classics διαθέτει πάντα περισσότερα από 400 κλασικά αυτοκίνητα στο μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο κλασικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Κάντε κλικ σε ένα από τα παρακάτω κουμπιά για περισσότερες πληροφορίες.

Τρέχουσα μετοχή Alfa Romeo

Πουλήστε το κλασικό αυτοκίνητό σας Alfa Romeo

Εγγραφείτε στο newsletter μας