Ιούλιο και Αύγουστο ΑΝΟΙΧΤΑ ως συνήθως


Jaguar

Διαθέτετε ή απλά έχετε πάθος για το κλασικό Jaguar αυτοκίνητα και θα θέλατε να μοιραστείτε αυτό το πάθος με άλλους; Μετά ένα Jaguar Το Classic Car Club είναι κάτι για εσάς. Σε αυτό το μέρος θα έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που έχουν το ίδιο πάθος.

Τι είναι το Classic Car Club;

Μια λέσχη κλασικού αυτοκινήτου είναι μια ομάδα ανθρώπων που ενδιαφέρονται για κλασικά αυτοκίνητα συγκεκριμένης μάρκας ή μοντέλου και τη διατήρησή τους. Τα μέλη μιας τέτοιας λέσχης μπορούν να συγκεντρωθούν για διάφορες δραστηριότητες που διοργανώνει η λέσχη.

Τι είδους δραστηριότητες κάνει α Jaguar Classic Car Club κάνει;

A Jaguar Το Classic Car Club είναι ένας σύλλογος που εστιάζει στη συλλογή και διατήρηση παλαιών Jaguar αυτοκίνητα. Στόχος είναι η διατήρηση και η προώθηση της ιστορίας και της κληρονομιάς αυτών των εμβληματικών αυτοκινήτων.

Γίνε μέλος του α Jaguar Λέσχη Κλασικού Αυτοκινήτου

Υπάρχουν αρκετές Jaguar Λέσχες Κλασικού Αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένων:

  • Η Jaguar Λέσχη οδηγών. Ως μέλος του JDC, είστε μέλος μιας διεθνούς κοινότητας ανθρώπων που αγαπούν Jaguars και Daimlers. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να έχετε ένα Jaguar ή Daimler. Όταν μοιράζεστε ένα πάθος για αυτά τα αυτοκίνητα, μπορείτε να γίνετε μέλος του JDC
  • Jaguar Λέσχη Ενθουσιαστών. ο Jaguar Το Enthusiast Club (JEC) ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 1984 και αναπτύχθηκε γρήγορα. Η JEC συνεργάζεται στενά με Jaguar Land Rover (ειδικά Jaguar Land Rover Classic) και έχει αποκαταστήσει ένα ιστορικό Mark 1 και ανακαινισμένα αυτοκίνητα, συμπεριλαμβανομένης της Σειρά 1 XJ6 του Jaguar ιδρυτής Sir William Lyons. Η JEC διοργανώνει τουλάχιστον ένα σημαντικό διεθνή ράλι ετησίως και οι τοπικές περιοχές πραγματοποιούν τα δικά τους ράλι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και επισκέπτονται επίσης προορισμούς στο εξωτερικό.
  • Η Λέσχη Βόρειας Αμερικής για Jaguar Λάτρεις. Ιδρύθηκε το 1955, το Jaguar Το Clubs of North America είναι το συλλογικό όνομα για όλους Jaguar Σύλλογοι στη Βόρεια Αμερική. Αυτοί οι σύλλογοι είναι ιδρυμένοι για όλους Jaguar Οι ενθουσιώδεις μέλη των συλλόγων μπορούν να συναντηθούν, να ανταλλάξουν γνώσεις και εμπειρίες σχετικά με τη συντήρηση και την αποκατάσταση Jaguar κλασικά αυτοκίνητα και οργανώστε εκδηλώσεις και βόλτες μαζί.

Τα οφέλη του να είσαι μέλος του α Jaguar Λέσχη Κλασικού Αυτοκινήτου

Η ιδιότητα μέλους προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης στη γνώση και την τεχνογνωσία, πρόσβαση σε μια ποικιλία εκδηλώσεων και βόλτες, πρόσβαση σε ανταλλακτικά και πόρους, ένα εκτεταμένο δίκτυο Jaguar λάτρεις της επωνυμίας και υποστήριξη για τη διατήρηση της κληρονομιάς τους.

Η E&R Classics είναι ο ειδικός σας στον τομέα των κλασικών και νεαρών αυτοκινήτων

Στην E&R θα βρείτε πάντα περισσότερα από 400 κλασικά αυτοκίνητα κάθε είδους στον μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο κλασικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη.

Ρεύμα Jaguar στοκ

Πουλήστε το δικό σας Jaguar κλασικό αυτοκίνητο

Εγγραφείτε στο newsletter μας