Κυριακή 1 Οκτωβρίου ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ & ΚΑΦΕ και ΕΚΘΕΣΗ EXTRA OPEN (12:00-16:00) - 3 Οκτωβρίου (Ημέρα Γερμανικής Ενότητας) ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΟΙΚΤΟ


Όστιν-Χέιλι

Ποζάρετε ένα Austin Healey και θέλετε να δείξετε το πάθος σας με τους άλλους ή είστε απλώς θαυμαστής αυτής της όμορφης μάρκας; Έπειτα, το να γίνεις μέλος ενός Όστιν Χίλεϊ Club είναι πραγματικά κάτι για σένα. Σε ένα Austin Healey Club θα έρθετε σε επαφή με άλλους ιδιοκτήτες, ενθουσιώδεις που μοιράζονται τη γνώμη σας.

Τι είναι ένα Classic Car Club;

Το An Classic Car Club είναι ένας σύλλογος ή ίδρυμα που έχει κοινό πάθος για την κατοχή, την αποκατάσταση και τη συντήρηση κλασικών αυτοκινήτων. Ορισμένα από αυτά τα κλαμπ επικεντρώνονται σε συγκεκριμένα μοντέλα ή μάρκες, ενώ άλλα είναι ανοιχτά σε όλους.

Τι είδους δραστηριότητες κάνει ένα Austin Healey Club;

Το An Austin Healey Club είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που στοχεύει στην προώθηση της διατήρησης και χρήσης των αυτοκινήτων του Austin Healey. Συνήθως οργανώνουν εκδηλώσεις και δραστηριότητες για τα μέλη, όπως εκθέσεις αυτοκινήτων, ράλι, τεχνικά εργαστήρια, βόλτες με αυτοκίνητο και κοινωνικές συγκεντρώσεις. Η λέσχη παρέχει επίσης μια πλατφόρμα για τα μέλη να μοιράζονται πληροφορίες και πόρους, όπως συμβουλές για ανταλλακτικά και αποκατάσταση. Μπορούν επίσης να εργαστούν για να προωθήσουν τη μάρκα Austin Healey και να εκπαιδεύσουν το κοινό σχετικά με την ιστορία και τη σημασία αυτών των κλασικών αυτοκινήτων.

Γίνετε μέλος μιας Λέσχης Austin Healey

Υπάρχουν πολλά κλαμπ Austin Healey. Τα πιο αξιοσημείωτα είναι:

  • Το Όστιν Χίλι Λέσχη της Μεγάλης Βρετανίας. Το AHCGB, που ιδρύθηκε το 1959, είναι το παλαιότερο και μεγαλύτερο κλαμπ του Austin Healey στον κόσμο. Εκεί κύριος στόχος είναι η διατήρηση της μάρκας και των μοντέλων της. Εργάζονται για να παρέχουν υποστήριξη μελών στη Μεγάλη Βρετανία και σε άλλες χώρες. Ο σύλλογος παρέχει επίσης τεχνική υποστήριξη και συμβουλές στα μέλη και διατηρεί ένα μητρώο αυτοκινήτων, το οποίο αποτελεί αρχείο όλων των αυτοκινήτων του Austin Healey που είναι γνωστά στο κλαμπ. Επίσης φιλοξενούν πολλαπλές εκδηλώσεις καθ' όλη τη διάρκεια του έτους για τα μέλη του.
  • Η Λέσχη Ιδιοκτητών του Austin Healey. Το AHOC είναι ένα εθνικό κλαμπ που εξυπηρετεί όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων Austin Healey, συμπεριλαμβανομένων των 100, 1006, 3000 και Sprite. Το AHOC διοργανώνει πολλές κοινωνικές συγκεντρώσεις καθ' όλη τη διάρκεια του έτους για τα μέλη του. Παρέχουν επίσης μια πλατφόρμα για τα μέλη να μοιράζονται πληροφορίες και πόρους. Μπορούν επίσης να εργαστούν για να προωθήσουν τη μάρκα Austin Healey και να εκπαιδεύσουν το κοινό σχετικά με την ιστορία και τη σημασία αυτών των κλασικών αυτοκινήτων.
  • Το Όστιν Χίλι Λέσχη Αμερικής.Η AHCA διοργανώνει εκδηλώσεις όπως εκθέσεις αυτοκινήτων, ράλι, ξεναγήσεις με το αυτοκίνητο και άλλες κοινωνικές συγκεντρώσεις για τα μέλη της. Παρέχουν επίσης μια πλατφόρμα για τα μέλη να μοιράζονται πληροφορίες και πόρους. Ο σύλλογος εκδίδει επίσης ένα μηνιαίο περιοδικό με το όνομα «Healey Marque» το οποίο περιλαμβάνει άρθρα για τεχνικά θέματα, κάλυψη εκδηλώσεων και νέα του συλλόγου.

Οφέλη από το να είσαι μέλος μιας Λέσχης Austin Healey

Το να είστε μέλος μιας Λέσχης Austin Healey θα έχει ως αποτέλεσμα νέες επαφές με άτομα που έχουν ένα Austin Healey και μοιράζονται το πάθος σας. Σε αυτό το μέρος μπορείτε να μοιραστείτε το πάθος σας με άλλα μέλη. Θα λάβετε επίσης προσκλήσεις για πολλές εκδηλώσεις όπου μπορείτε να συμμετάσχετε δωρεάν ή με έκπτωση. Ορισμένοι σύλλογοι εκδίδουν επίσης ένα περιοδικό, το οποίο σας κρατά ενήμερους για όλα τα νέα σχετικά με τη μάρκα.

Η E&R Classics είναι ο ειδικός σας στον τομέα των κλασικών και νεαρών αυτοκινήτων

Στην E&R θα βρείτε πάντα περισσότερα από 400 κλασικά αυτοκίνητα κάθε είδους στον μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο κλασικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη.

 Τρέχουσα μετοχή Austin Healey

Πουλήστε το κλασικό αυτοκίνητό σας στο Austin Healey

Εγγραφείτε στο newsletter μας