27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - 1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΟΣ (10:00-14:00)

Κλασικό Σαλόνι Αμβέρσα 2027

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Κλασικό Σαλόνι Αμβέρσα 2027

Το Classic Salon Antwerp 2027 είναι μια πολύ γνωστή έκθεση. Κάθε χρόνο τα μέλη των μεγαλύτερων ολλανδικών και βελγικών κλαμπ κλασικού αυτοκινήτου συγκεντρώνονται εδώ. Στην έκθεση υπάρχει η ευκαιρία να δείτε όλα τα όμορφα κλασικά αυτοκίνητα που σας παρουσιάζονται. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα στην έκθεση. Στην έκθεση θα απονεμηθεί και βραβείο για το πιο όμορφο περίπτερο, οπότε οι συμμετέχοντες θα κάνουν ό,τι μπορούν για αυτό. Στην ίδια την έκθεση μπορείτε φυσικά να γνωρίσετε και τα κλαμπ κλασικών αυτοκινήτων.

Τι είδους κλασικά αυτοκίνητα μπορείτε να δείτε στο Classic Salon Antwerp 2027

Το Classic Salon Antwerp 2027 είναι γνωστό για τα φανταστικά κομμάτια της ιστορίας του αυτοκινήτου. Υπάρχουν οχήματα από μάρκες όπως: Ford, Mercedes, BMW, Citroën, Fiat και Volkswagen. Αλλά πιο σπάνιες μάρκες όπως π.χ Jaguar, Delage και Ferrari μπορείτε επίσης να βρείτε εδώ.

Ώρες λειτουργίας Classic Salon Antwerp 2027

Η έκθεση ξεκινά την Παρασκευή και τελειώνει την Κυριακή. Λόγω αυτών των παρατεταμένων ωρών λειτουργίας, έχετε περισσότερο από αρκετό χρόνο για να κοιτάξετε γύρω σας, να αγοράσετε ένα κλασικό αυτοκίνητο, να γνωρίσετε τα κλαμπ κλασικών αυτοκινήτων, αλλά πάνω από όλα να απολαύσετε το όμορφο Classic Salon Antwerp.

Είσοδοι Classic Salon Antwerp 2027

Τα τέλη εισόδου για το Classic Salon Antwerp 2027 ποικίλλουν ανά ηλικία. Για παράδειγμα, ένα εισιτήριο για ενήλικες κοστίζει από 15 έως 20 ευρώ και τα παιδιά κάτω των 12 ετών είναι δωρεάν. Τα άτομα με αναπηρία που διαθέτουν EDC σε συνδυασμό με την ταυτότητά τους έχουν επίσης δωρεάν πρόσβαση στο Classic Salon Antwerp 2027. Είναι χρήσιμο να γνωρίζετε ότι η αγορά ενός εισιτηρίου μέσω διαδικτύου είναι φθηνότερη από ό,τι όταν το αγοράζετε. για να φτάσετε στο ταμείο.