29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00

Κλασικό Σαλόνι Αμβέρσα 2019

1 στο 3 Μαρτίου 2019

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση> 

Το Classic Salon Antwerp είναι μια κλασσική έκθεση αυτοκινήτων που συγκεντρώνει κάθε χρόνο τα μέλη των πιο γνωστών βελγικών και ολλανδικών κλασικών αυτοκινήτων. Καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να οργανώσουν ένα καλά οργανωμένο περίπτερο, καθώς βραβείο απονέμεται στο τέλος της ημέρας. Αυτό το έτος θα γίνει την Παρασκευή, Μάρτιο 1, Σάββατο, Μάρτιος 2 και Κυριακή, Μάρτιος 3.

 

Επίσης φέτος υπάρχουν 3 θέματα: «Lamborghini, la sensazione Italiana», «60 χρόνια Mini» και «100 χρόνια Citroën». Ο οργανισμός, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να δημιουργήσει ξανά μια εντυπωσιακή έκθεση. Το κόστος εισόδου για ενήλικες είναι 14 € online και 17 € στην πόρτα. Η είσοδος για παιδιά κάτω των 10 ετών είναι δωρεάν και η έκθεση έχει πολλές ώρες λειτουργίας. Επομένως, αξίζει να επισκεφτείτε εδώ. Με τη βοήθεια των θεμάτων θα είστε σίγουροι ότι θα επιστρέψετε στο σπίτι με κάτι περισσότερο από ικανοποιημένο.

 

Ενδιαφέρεστε και θα θέλατε να πάτε στο Κλασικό Σαλόνι της Αμβέρσας με το δικό σας κλασικό αυτοκίνητο; Αυτό δεν είναι πρόβλημα! Φτάνοντας στην Αμβέρσα Expo, όπου πραγματοποιείται το Classic Salon της Αμβέρσας, είναι εύκολο να κάνετε με οποιοδήποτε κλασικό αυτοκίνητο. Έχει καν σκεφτεί κανείς να αποφύγει τη Ζώνη Χαμηλών Εκπομπών. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον ιστότοπο.