27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - 1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΟΣ (10:00-14:00)

Κλασικό Σαλόνι Αμβέρσα 2024

Μάρτιος 2024

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Το Classic Salon Antwerp είναι μια πολύ γνωστή έκθεση όπου συναντώνται κάθε χρόνο τα μέλη των μεγαλύτερων ολλανδικών και βελγικών κλασικών αυτοκινήτων. Μπορείτε να κοιτάξετε γύρω σας για όλα τα όμορφα κλασικά αυτοκίνητα που σας παρουσιάζουν, αλλά μπορείτε επίσης να αγοράσετε κλασικά αυτοκίνητα εδώ. Ένα βραβείο θα απονεμηθεί για την καλύτερη στάση και ως εκ τούτου οι συμμετέχοντες θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια γι 'αυτό. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2024.

 Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, ο οργανισμός έχει κάνει και πάλι τα δυνατά του για να δημιουργήσει μια εντυπωσιακή έκθεση κλασικών αυτοκινήτων. Κεντρικά στο πρόγραμμα είναι τα θέματα που συνδέονται με την έκθεση κάθε χρόνο. Η τιμή εισόδου για ενήλικες είναι περίπου 17 € και τα παιδιά κάτω των 10 ετών είναι δωρεάν. Η έκθεση έχει πολλές ώρες λειτουργίας, ώστε να μπορείτε να κοιτάξετε τον ελεύθερο χρόνο σας. Αξίζει να επισκεφτείτε εδώ και ίσως να αγοράσετε ένα ωραίο κλασικό αυτοκίνητο. Με τη βοήθεια του προγράμματος θα επιστρέψετε στο σπίτι με κάτι περισσότερο από ικανοποιημένο.

 Αν θέλετε να πάτε στο Classic Salon της Αμβέρσας με το δικό σας κλασικό αυτοκίνητο, αυτό είναι δυνατό. Η Αμβέρσα Expo, όπου λαμβάνει χώρα το Κλασικό Σαλόνι της Αμβέρσας, είναι εύκολα προσβάσιμο με οποιοδήποτε κλασικό αυτοκίνητο. Στην ιστοσελίδα θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Ζώνη Χαμηλών Εκπομπών που μπορείτε να αποφύγετε.