27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - 1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΟΣ (10:00-14:00)

Ford Model A Cabriolet

€44,950

✔ Αγορά με ασφάλεια στο διαδίκτυο ✔ Παγκόσμια παράδοση στην πόρτα σας ✔ ΤΩΡΑ δωρεάν αποθηκευτικός χώρος και πληρώστε αργότερα
  • Δείτε όλες τις φωτογραφίες
  • Εξωτερικό 360
  • 360 εσωτερικό
  • Video παρουσίαση

Ford Model A Cabriolet | Αποκαταστάθηκε | 43 Χρόνια 1 Ιδιοκτήτης | 1929

Ανταύγειες:

- Ανακαινισμένο
- 43 ετών ένας ιδιοκτήτης
- Προέρχεται από μια ιδιωτική συλλογή κλασικών αυτοκινήτων Ford
- 3.3κύλινδρος κινητήρας 4 Ltr
- Πρωτότυπο κάθισμα Dicky
- Μαύρη μαλακή κορυφή

Πωλείται αναπαλαιωμένο Ford Model A Cabriolet
Προσφέρουμε προς πώληση αυτό το όμορφο Ford Model A Cabriolet από το 1929. Αυτό το Μοντέλο Α ​​προέρχεται από έναν ενθουσιώδη και ήταν πάντα μέρος της συλλογής μιας οικογένειας που έχει αντιπροσωπεία της Ford. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε το κλασικό για τουλάχιστον 43 χρόνια και το διατηρούσε πάντα με μεγάλη αγάπη. Το Ford έχει ανακαινιστεί στο παρελθόν και είναι σε καλή οπτική και τεχνική κατάσταση. Το Ford Model A τροφοδοτείται από 3.3 Ltr. 4κύλινδρος κινητήρας με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

Πωλείται Green Ford Model A Cabriolet
Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, αυτό το A Ford είναι πραγματικά μια εικόνα που πρέπει να δείτε. Είναι φινιρισμένο με ένα όμορφο πράσινο/μαύρο δίχρωμο χρώμα που ταιριάζει τέλεια με αυτό το προπολεμικό κλασικό. Οι κίτρινοι συρμάτινοι τροχοί και οι λεπτές ρίγες δίνουν στο κλασικό αυτοκίνητο έναν ξεχωριστό χαρακτήρα και το κάνουν πραγματικά εντυπωσιακό. Το μοντέλο Α ​​διαθέτει το αυθεντικό κάθισμα Dicky που μπορεί να φιλοξενήσει επιπλέον επιβάτες. Το εσωτερικό είναι φινιρισμένο με καφέ δέρμα και είναι σε πολύ προσεγμένη κατάσταση. Εν ολίγοις: ένα όμορφο Ford Model A Cabriolet που είναι εντελώς έτοιμο για τον νέο του ιδιοκτήτη.

Θέλετε να αγοράσετε ένα Ford Model A Cabriolet;
Ψάχνετε για ένα Ford Model A Cabriolet του 1929; Στη συνέχεια, αφήστε τα στοιχεία σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σε αυτήν τη σελίδα ή καλέστε απευθείας στο +31 416 751 393. Το προσωπικό πωλήσεών μας θα χαρεί να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας ή ακόμα και να κάνει ένα προσωπικό βίντεο αγορών για εσάς.

Μπορούμε να βοηθήσουμε με τις μεταφορές. Εντός της Ευρώπης δεν χρειάζεται να πληρώσετε εισαγωγικούς δασμούς. Είναι δυνατή η αγορά, η αγορά και η αποστολή.
Σε ορισμένες χώρες μπορούμε να βοηθήσουμε στη χρηματοδότηση. Ρωτήστε το προσωπικό πωλήσεών μας.

  • Αναφ. αριθμός: f4482
  • Μάρκα: πέρασμα
  • Μοντέλο: Μοντέλο Α
  • Έτος: 1929
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ   +31 416 751 393
Ernst van Kempen  
Lars van Dongen  
 
Βίνσεντ Πραγκ  
 

* Απαιτούμενα πεδία

Ψάχνετε για ένα πέρασμα?

Εγγραφείτε στο e-mailadress και θα σας στείλουμε μια ειδοποίηση όταν είναι διαθέσιμο ένα αυτοκίνητο της μάρκας αυτής

Αγοράζουμε σας πέρασμα!

Έχετε μια Ford και θέλετε να πουλήσετε; Επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε πάντα ψάχνει για κλασικά αυτοκίνητα για να προσθέσετε στο απόθεμά μας.

Επικοινωνία