27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ

Κλασικά ρετρό Βαυαρία 2026

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Κλασικά ρετρό Βαυαρία 2026

Το Retro classics Bavaria είναι μια έκθεση κλασικών αυτοκινήτων που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Nürnberg Messe. Πολλοί εθνικοί και διεθνείς κατασκευαστές αυτοκινήτων είναι παρόντες στην έκθεση. Εδώ παρουσιάζουν τα πιο όμορφα κλασικά αυτοκίνητα, και μοτοσυκλέτες στους πραγματικούς λάτρεις. Μπορείτε όχι μόνο να δείτε τα οχήματα που παρουσιάζονται σε αυτήν την έκθεση, αλλά μπορείτε επίσης να τα αγοράσετε.

Εκτός από την αγορά και την προβολή οχημάτων, το Retro classics Bavaria σας προσφέρει πολλά περισσότερα. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ρούχα, έργα τέχνης αυτοκινήτων, έπιπλα και ανταλλακτικά. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα για τους πραγματικούς λάτρεις του αυτοκινήτου να αγωνιστούν sim. Σας επιτρέπει να αγωνίζεστε online με πραγματικά σπορ αυτοκίνητα.

Ώρες λειτουργίας Retro classics Bavaria 2026

Αυτή η έκθεση παλαιού χρονομέτρου πραγματοποιείται κάθε χρόνο το φθινόπωρο, γύρω στο Δεκέμβριο. Στη συνέχεια, η έκθεση είναι ανοιχτή από Παρασκευή έως Κυριακή από το πρωί έως το βράδυ. Λόγω αυτών των παρατεταμένων ωρών λειτουργίας, έχετε αρκετό χρόνο για να απολαύσετε όλα τα όμορφα πράγματα που έχει να προσφέρει η Retro classics της Βαυαρίας.

Είσοδοι Retro classics Βαυαρία 2026

Τα τέλη εισόδου για τα Retro classics Bavaria 2026 ενδέχεται να διαφέρουν. Για παράδειγμα, ένα τυπικό ημερήσιο εισιτήριο κοστίζει κατά μέσο όρο μεταξύ 20 και 25 ευρώ. Ωστόσο, είστε φθηνότεροι όταν πέφτετε κάτω από το Happy Hour. Αυτά είναι τα ημερήσια εισιτήρια των ατόμων που έρχονται μετά τις 2:00. Είστε και φθηνότεροι ως οικογένεια. Οι τιμές για αυτό είναι μεταξύ 40 και 45 ευρώ ανά οικογένεια. Τέλος, ως φοιτητής, συνταξιούχος, μαθητής, παιδί έως 15 ετών και άτομο με αναπηρία, λαμβάνετε και έκπτωση. Αυτά τα εισιτήρια είναι μεταξύ 15 και 20 ευρώ. Μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα αγοράζοντας εισιτήρια online. Οι τιμές εδώ είναι χαμηλότερες από ό,τι όταν αγοράζετε ένα εισιτήριο στο ταμείο και σας εξοικονομεί χρόνο αναμονής.

Χώρος στάθμευσης στο Retro classics Bavaria 2026

Στον ιστότοπο του Retro classics Bavaria υπάρχει μια σαφής περιγραφή του πώς να φτάσετε στην έκθεση με τη δημόσια συγκοινωνία. Αν θέλετε να έρθετε με αυτοκίνητο, υπάρχουν περισσότερες από αρκετές επιλογές στάθμευσης. Η έκθεση διαθέτει περίπου 14,000 θέσεις στάθμευσης. Στη συνέχεια, πρέπει να αγοράσετε ένα εισιτήριο στάθμευσης 10 ευρώ.

Πηγαίνετε ένα ταξίδι στα κλασικά Retro Bavaria 2026

Το Retro classics Bavaria είναι μια τριήμερη εκδήλωση. Φυσικά δεν θέλετε να χάσετε καμία από αυτές τις μέρες. Αυτό κάνει τα Retro classics Bavaria την τέλεια επιλογή για ένα Σαββατοκύριακο μακριά. Στη συνέχεια, μπορείτε να απολαύσετε την έκθεση και τα πάντα γύρω της με άνεση, και μπορείτε επίσης να απολαύσετε την περιοχή γύρω από το Nürnberg Messe.