27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ

Retro Classics Στουτγάρδη 2019

7 στο 10 Μαρτίου 2019

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Το Retro Classics Stuttgart είναι το δίκαιο για όλους τους λάτρεις των κλασικών αυτοκινήτων. Αυτή η έκθεση έχει καθιερωθεί σαφώς ως κεντρικό σημείο συνάντησης για την κλασσική αυτοκινητοβιομηχανία στη νότια Γερμανία και προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες. Στις πολλές αίθουσες των εκθεσιακών χώρων της Στουτγάρδης θα παρουσιαστούν όλοι οι τύποι vintage αυτοκίνητα στους επισκέπτες. Αυτό το έτος θα λάβει χώρα από το 7 στο 10 March 2019.

 

Υπάρχουν ειδικές παραστάσεις και κάθε είδους άλλα προγράμματα που οργανώνονται για να σας δώσουν μια αξέχαστη μέρα. Κάθε μέρα υπάρχουν περίπου 10 παραστάσεις ή άλλες εντυπωσιακές παρουσιάσεις, οπότε αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη. Η είσοδος για ενήλικες για μία ημέρα είναι 18 € και 28 € για 2 ημέρες. Αυτό είναι 13 € για παιδιά ηλικίας 6 έως 15 ετών. Οι ώρες λειτουργίας είναι επίσης πολύ εκτεταμένες και σας προσφέρουν αρκετό χρόνο για να περπατήσετε ήσυχα και να απολαύσετε τις πολλές εντυπωσιακές εκδηλώσεις.

 

Σας ενδιαφέρει και θέλετε να έρθετε με το δικό σας κλασικό αυτοκίνητο; Που μπορεί! Μπορείτε να σταθμεύσετε το αυτοκίνητό σας στο νέο Messepiazza West, το οποίο βρίσκεται ακριβώς πριν από την είσοδο West, έναντι 7 €. Για το καθημερινό σας αυτοκίνητο δεν υπάρχουν λιγότερες από 8,200 θέσεις στάθμευσης, αλλά εάν χρησιμοποιούνται και αυτές του αεροδρομίου, αυτό θα είναι 15,000. Η διεύθυνση είναι Messepiazza 1 στη Στουτγκάρδη.