27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ

Retro Classics Στουτγάρδη 2020

27 Φεβρουάριος έως 1 Μάρτιος 2020

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Το Retro Classics Stuttgart είναι το δίκαιο για όλους τους λάτρεις των κλασικών αυτοκινήτων. Αυτή η έκθεση έχει καθιερωθεί ως τόπος συνάντησης για την κλασσική αυτοκινητοβιομηχανία στη νότια Γερμανία και προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες. Στις πολλές αίθουσες των εκθεσιακών χώρων της Στουτγάρδης, τα πάντα για τα κλασικά αυτοκίνητα θα παρουσιαστούν στους επισκέπτες. Αυτό το έτος θα λάβει χώρα από 27 Φεβρουάριο έως 1 Μαρτίου 2020.

 

Υπάρχουν παραστάσεις και κάθε είδους άλλα προγράμματα που οργανώνονται για να σας δώσουν μια αξέχαστη μέρα. Κάθε μέρα υπάρχουν περίπου 10 ειδικές παραστάσεις ή άλλες εντυπωσιακές παρουσιάσεις. Επομένως, αξίζει να επισκεφθείτε. Το κόστος εισόδου για ενήλικες είναι 18 € για μία μέρα και 28 € για 2 ημέρες, για παιδιά ηλικίας 6 έως 15 είναι 13 €. Υπάρχουν πολύ μεγάλες ώρες λειτουργίας και σας προσφέρουν αρκετό χρόνο για να περπατήσετε και να απολαύσετε τις πολλές εντυπωσιακές εκδηλώσεις.

 

Σας ενδιαφέρει και θα θέλατε να έρθετε με τα δικά σας κλασικά αυτοκίνητα; Που μπορεί! Μπορείτε να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας στο νέο Messepiazza West έναντι 7 €, το οποίο βρίσκεται ακριβώς μπροστά από τη δυτική είσοδο. Έρχεστε με το καθημερινό σας αυτοκίνητο; Δεν υπάρχουν λιγότερες από 8,200 θέσεις στάθμευσης για αυτό, αλλά εάν χρησιμοποιούνται και αυτές από το αεροδρόμιο, θα είναι 15,000. Η διεύθυνση είναι Messepiazza 1 στη Στουτγκάρδη.