27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - 1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΟΣ (10:00-14:00)

Retro Classics Στουτγάρδη 2022

21 - 24 Απριλίου 2022

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Το Retro Classics Stuttgart είναι η έκθεση για όλους τους λάτρεις των κλασικών αυτοκινήτων. Αυτή η έκθεση στη νότια Γερμανία έχει καθιερωθεί ως κεντρικός τόπος συνάντησης για την κλασική αυτοκινητοβιομηχανία. Προσελκύει τεράστιους όγκους επισκεπτών. Τα πάντα λέγονται για τα κλασικά αυτοκίνητα στις πολλές αίθουσες των εκθεσιακών χώρων της Στουτγάρδης. Εκτός από αυτές τις εκθέσεις, είναι φυσικά δυνατή και η αγορά κλασικών αυτοκινήτων. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως τις 24 Απριλίου 2022.

Έχουν οργανωθεί ειδικές παραστάσεις και όλα τα είδη άλλων προγραμμάτων για να διασφαλιστεί ότι έχετε μια αξέχαστη μέρα. Περίπου 10 παραστάσεις και άλλες εντυπωσιακές και ενημερωτικές παρουσιάσεις πραγματοποιούνται καθημερινά. Η τιμή εισόδου για ενήλικες είναι 20 € ανά ημέρα και τα παιδιά από 6 έως 15 ετών είναι 15 € ανά ημέρα. Χάρη στις μεγάλες ώρες λειτουργίας, οι οποίες είναι ανοιχτές από τις 9:6 έως τις XNUMX:XNUMX, μπορείτε να κοιτάξετε γύρω και να απολαύσετε όλα τα όμορφα κλασικά αυτοκίνητα.

 Ενδιαφέρεστε για αυτή την έκθεση και θα θέλατε να έρθετε με το δικό σας κλασικό αυτοκίνητο; Αυτό είναι δυνατό! Υπάρχει η δυνατότητα να σταθμεύσετε το κλασικό αυτοκίνητό σας στο Messepiazza West, το οποίο βρίσκεται ακριβώς μπροστά από τη δυτική είσοδο, με μικρή χρέωση. Υπάρχει επίσης επαρκής χώρος στάθμευσης για το καθημερινό αυτοκίνητό σας. Στο μέλλον, ο προγραμματισμένος σιδηροδρομικός σταθμός μικρών και μεγάλων αποστάσεων θα παρέχει σύντομες διαδρομές που θα σας οδηγήσουν στη Messepiazza μέσα σε λίγα λεπτά. Η διεύθυνση είναι η Messepiazza 1 στη Στουτγάρδη.