29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00

Ρετρό Classics Βαυαρία 2023

Δεκέμβριος 2023

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Το Retro Classics Bavaria είναι μια κλασική έκθεση αυτοκινήτων με πολλούς διεθνείς και εθνικούς κατασκευαστές αυτοκινήτων, αντιπροσώπους, συλλέκτες και ειδικούς. Παρουσιάζονται στο Retro Classics Bavaria και δείχνουν στον κόσμο όμορφα κλασικά αυτοκίνητα. Η έκθεση πραγματοποιείται στο τέλος της σεζόν. Μπορείτε όχι μόνο να θαυμάσετε τα κλασικά αυτοκίνητα εδώ, αλλά μπορείτε επίσης να τα αγοράσετε. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο Nürnberg Messe τον Δεκέμβριο του 2023.

 

Λόγω των μεγάλων ωρών λειτουργίας, μπορείτε να κοιτάξετε τον ελεύθερο χρόνο σας και να απολαύσετε όλα τα όμορφα πράγματα που μπορείτε να δείτε. Οι εκθεσιακοί χώροι είναι ανοιχτοί κάθε μέρα από τις 9:6 έως τις 20:XNUMX. Πληρώνετε XNUMX € ανά άτομο ανά ημέρα για εισιτήριο εισόδου. Το Retro Classics είναι μια πολύ ωραία έκθεση για κάθε λάτρη του κλασικού αυτοκινήτου και σίγουρα δεν θα σας απογοητεύσει.