27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - 1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΟΣ (10:00-14:00)

Ρετρό Κλασσική Κολωνία 2019

15 στο 17 Νοεμβρίου 2019

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Η έκθεση Retro Classics Cologne είναι μια κλασική έκθεση αυτοκινήτου στο τέλος της σεζόν. Περισσότεροι από 400 εθνικοί και διεθνείς κατασκευαστές αυτοκινήτων, έμποροι, συλλέκτες και ειδικοί παρουσιάζονται στο Retro Classics Cologne και δείχνουν όμορφα κλασικά αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο. Αυτός είναι ένας εκθεσιακός χώρος τουλάχιστον 40,000 m². Αυτό θα πραγματοποιηθεί στις 15 έως τις 17 Νοεμβρίου 2019.

 

Η έκθεση προσφέρει περισσότερα από 1,500 κλασικά αυτοκίνητα υψηλής ποιότητας, αντικείμενα συλλογής, σπάνια προπολεμικά μοντέλα, ιστορικά εμπορικά οχήματα, πρωτότυπα εξαρτήματα, αξεσουάρ και προμήθειες και διάφορες υπηρεσίες που σχετίζονται με την αποκατάσταση. Ένα ποικίλο πρόγραμμα με επιλεγμένες εκθέσεις, φόρουμ πληροφοριών, πώληση οχημάτων, ενδιαφέρουσες ειδικές εκπομπές, πολυάριθμες παρουσιάσεις και παραστάσεις κλαμπ, η έκθεση στην Κολωνία προσφέρει όλα αυτά.

 

Υπάρχουν πολλές ώρες λειτουργίας που σας δίνουν την ευκαιρία να ρίξετε μια ματιά. Το κόστος εισόδου δεν είναι πολύ και επομένως αξίζει σίγουρα να το επισκεφτείτε. Η διεύθυνση είναι Koelnmesse GmbH, Messeplatz 1, 50679 Köln. Αναζητήστε την περιγραφή της διαδρομής στον επίσημο ιστότοπο.