27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ

Rolls Royce Silver Σκιά

Δείτε το τρέχον Rolls Royce στοκ

Προβολή αποθέματος

Ψάχνετε για ένα Rolls Royce?

Εγγραφείτε στο e-mailadress και θα σας στείλουμε μια ειδοποίηση όταν είναι διαθέσιμο ένα αυτοκίνητο της μάρκας αυτής

Αγοράζουμε σας Rolls Royce!

Έχετε ένα Rolls Royce και θέλετε να πουλήσετε; Επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε πάντα ψάχνει για κλασικά αυτοκίνητα για να προσθέσετε στο απόθεμά μας.

Επικοινωνία

Rolls Royce Silver Shadow | Ιστορία γνωστή | Πολύ καλή κατάσταση | 1972

Ανταύγειες:

- Γνωστό ιστορικό συντήρησης
- Δίχρωμη βαφή
- 6.7 λίτρα V8
- Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων
- Δερμάτινη επένδυση σε μπεζ χρώμα
- Όμορφο χρώμιο
- Οροφή βινυλίου σε μπεζ χρώμα

Rolls Royce Silver Shadow με ιστορικό συντήρησης προς πώληση
Προσφέρουμε προς πώληση αυτή την όμορφη ασημένια σκιά της Rolls Royce του 1972. Η Rolls Royce Silver Shadow κατασκευάστηκε στην Αγγλία και ήταν η πρώτη Rolls Royce που κατασκευάστηκε ανεξάρτητα από το εργοστάσιο, χωρίς τη βοήθεια κατασκευαστών αμαξωμάτων.

Το Silver Shadow που προσφέρουμε προς πώληση εδώ είναι τόσο οπτικά όσο και τεχνικά σε πολύ καλή κατάσταση. Ο V6.7 των 8 λίτρων αυτού του κλασικού κινεί υπέροχα και το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων αλλάζει πολύ ομαλά. Το ιστορικό συντήρησης της Rolls Royce είναι γνωστό και η μεγάλη συντήρηση πραγματοποιήθηκε το 2018 αξίας 10,000 ευρώ

Πωλείται Rolls Royce Silver Shadow σε διχρωμία
Η συνολική εικόνα αυτής της Rolls Royce Silver Shadow είναι απολύτως σωστή. Έχει ένα όμορφο σκούρο καφέ/μπεζ δίχρωμο χρώμα που τονίζει ακόμα περισσότερο τις όμορφες γραμμές. Η τεράστια γρίλια και το χρώμιο του κλασικού δείχνουν όμορφα και συνδυάζονται πολύ όμορφα με το χρώμα. Μέσα σε περιβάλλει η πολυτέλεια. Η Rolls Royce είναι εξοπλισμένη με υπέροχα άνετα καθίσματα, δερμάτινες επενδύσεις σε μπεζ χρώμα και πολυτελές ξύλινο ταμπλό. Με λίγα λόγια, ένα πολύ πολυτελώς εκτελεσμένο βρετανικό κλασικό που είναι εντελώς έτοιμο για τον νέο του ιδιοκτήτη.

Θέλετε να αγοράσετε τη Rolls Royce Silver Shadow;
Ψάχνετε για μια Rolls Royce Silver Shadow του 1972; Στη συνέχεια, αφήστε τα στοιχεία σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας σε αυτήν τη σελίδα ή καλέστε μας απευθείας στο +31 416 751 393. Οι πωλητές μας θα χαρούν να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας ή ακόμη και να κάνουν ένα προσωπικό βίντεο καταστήματος για εσάς.

Μπορούμε να βοηθήσουμε με τις μεταφορές. Εντός της Ευρώπης δεν χρειάζεται να πληρώσετε εισαγωγικούς δασμούς. Είναι δυνατή η αγορά, η αγορά και η αποστολή.
Σε ορισμένες χώρες μπορούμε να βοηθήσουμε στη χρηματοδότηση. Ρωτήστε το προσωπικό πωλήσεών μας.

  • Αναφ. αριθμός: r2759
  • Μάρκα: Rolls Royce
  • Μοντέλο: Ασημένια Σκιά
  • Έτος: 1972