29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00

Salon Retro Κινητό Παρίσι 2022

2022 Φεβρουάριο.

Κλασικά αυτοκίνητα προς πώληση>

Υπάρχουν περίπου 620 εκθέτες, περισσότερα από 6500 m² εκθεσιακού χώρου, 1000 οχήματα και περισσότερα από 120 κλαμπ στο Salon Retro Mobile. Η εκδήλωση πραγματοποιείται τον Φεβρουάριο του 2022. Φέτος, το Retromobile θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο 1, 2 & 3, το μεγαλύτερο και πιο διάσημο δωμάτιο στο εκθεσιακό κέντρο Porte de Versailles, Παρίσι.

 

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν περισσότεροι καλλιτέχνες, περισσότεροι σύλλογοι, περισσότερες ομοσπονδίες, περισσότερα τμήματα και πωλητές μοντέλων κλίμακας, περισσότεροι διοργανωτές εκδηλώσεων, περισσότεροι αναστηλωτές. Περισσότερος χώρος για τους εκθέτες, περισσότερη άνεση για τους επισκέπτες, περισσότεροι λόγοι για να αγοράσουν, να ονειρευτούν, να βρουν πληροφορίες και να θαυμάσουν νέα και παλιά προϊόντα στα αμέτρητα περίπτερα. Οι εκθέτες και οι πωλητές αυτοκινήτων κάνουν ό, τι είναι δυνατό για να κάνουν τους επισκέπτες από τις τέσσερις γωνιές του κόσμου ευτυχισμένοι. Και υπάρχουν ακόμα περισσότερες εκπλήξεις που μόνο αυτή η επίδειξη μπορεί να προσφέρει. Η κληρονομιά και η ιστορία συναντώνται στο Retromobile, όπου όλη η αφοσιωμένη ομάδα θα χαρεί να σας υποδεχτεί.

 

Η έκθεση προσφέρει μεγάλες ώρες λειτουργίας, ώστε να μπορείτε να κοιτάξετε τον ελεύθερο χρόνο σας. Η είσοδος είναι περίπου 22 € ανά άτομο ανά ημέρα. Τα παιδιά έως 12 ετών είναι δωρεάν. Αναζητήστε την περιγραφή της διαδρομής στον επίσημο ιστότοπο.