27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - 1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΟΣ (10:00-14:00)


Μπαρτ Βόζνιακ

Ονομάζομαι Bart Wozniak, μηχανικός παντός είδους στην ERclassics. Ακολούθησα μια εκπαίδευση πληροφορικής μετά την οποία εργάστηκα ως ειδικός σέρβις για τη Samsung και μια εταιρεία που ειδικευόταν στην εγκατάσταση και συντήρηση διακομιστών. Όταν μετακόμισα από την Πολωνία στην Ολλανδία, άρχισα να δουλεύω σε ταπετσαρία αυτοκινήτων με τον πατέρα μου. Εδώ έχω δουλέψει τόσο σε κλασικά αυτοκίνητα όσο και σε νεαρά αυτοκίνητα.

Αφού ασχολήθηκα με ταπετσαρίες αυτοκινήτων για αρκετά χρόνια, άρχισα να εργάζομαι στην E&R Classics ως μηχανικός.

Το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν μια Mercedes-Benz 190 E
Το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν μια Mercedes-Benz 1992 E του 190. Χρησιμοποιούσα αυτό το αυτοκίνητο κάθε μέρα για να πηγαίνω στο σχολείο και να επισκέπτομαι την κοπέλα μου. Μετά από μισό χρόνο εγώ και ο πατέρας μου αντικαταστήσαμε τον κινητήρα των 1.8 λίτρων με έναν ταχύτερο 2.3 λίτρων. Η Mercedes-Benz οδηγούσε υπέροχα και σίγουρα με τον κινητήρα των 2.3 λίτρων ήταν ωραία και λεία.

Το αυτοκίνητο των ονείρων μου είναι μια Mercedes-Benz W124 E-Class Coupe
Αν έπρεπε να διαλέξω ένα ονειρεμένο αυτοκίνητο θα ήταν μια Mercedes-Benz W124 E Class Coupe. Κατά τη γνώμη μου, υπάρχουν λίγα κλασικά που μπορούν να ταιριάζουν με την αξιοπιστία και την άνεση αυτής της Mercedes-Benz. Επίσης πιστεύω ότι φαίνεται υπέροχος!

Ποια είναι η καλύτερη μνήμη που σχετίζεται με το αυτοκίνητο;
Οι πιο όμορφες αναμνήσεις που σχετίζονται με το αυτοκίνητο είναι αυτές με την κοπέλα μου στις διακοπές. Απολαμβάνοντας μια ωραία περιήγηση με μουσική στο βάθος και απολαμβάνοντας τον ήλιο με τα παράθυρα ανοιχτά. Τι αλλο θελεις?

Τι κάνει μια εργάσιμη μέρα στο E&R Classics τόσο διασκεδαστική για εσάς;
Μου αρέσει ιδιαίτερα η διαφορετικότητα κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας μου. Είμαι κάποιος που του αρέσει να έχει μεγάλη ποικιλία και το έχω περισσότερο από αυτό στο ERclassics. Επιπλέον, οι συνάδελφοι είναι πολύ ευχάριστοι και η ατμόσφαιρα μέσα στην εταιρεία είναι υπέροχη. Όλοι τα πάνε καλά και είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον.

Το να δουλεύεις και να οδηγείς τα όμορφα κλασικά είναι επίσης ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Περιτριγυρίζεστε συνεχώς από τα πιο όμορφα κλασικά. Από μια κλασική Porsche έως μια MGB, τα πάντα καλύπτονται.

Α ναι, και ο καφές στην καφετέρια είναι πολύ νόστιμος!