21 Ιουλίου (Εθνική Εορτή Βελγίου) ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΟΙΚΤΗ - Ιούλιος και Αύγουστος ΑΝΟΙΚΤΑ ως συνήθως


Ρενς βαν Λάαρχοβεν

Ονομάζομαι Rens van Laarhoven και εργάζομαι ως φωτογράφος στην E&R Classics. Από τις φωτογραφίσεις στο φωτογραφικό μας στούντιο μέχρι τη φωτογράφιση αυτοκινήτων σε εξωτερικούς χώρους, κάθε φωτογράφιση είναι μια απόλαυση. Μου αρέσει να εργάζομαι στην E&R Classics λόγω της εξαιρετικής ποικιλίας αυτοκινήτων που έχω την ευκαιρία να φωτογραφίσω. Από τότε που εντάχθηκα στην εταιρεία, έχω εμβαθύνει σημαντικά τις γνώσεις και την εκτίμησή μου για τα κλασικά αυτοκίνητα.

Ποια είναι η καλύτερη ανάμνησή σου που σχετίζεται με το αυτοκίνητο;;
Πριν από λίγο καιρό, πήγα στην πίστα του Zandvoort και οδήγησα μια Porsche 911 με τον μπαμπά μου. Ήταν μια τέτοια έκρηξη αδρεναλίνης, που πραγματικά πυροδότησε την αγάπη μου για την 911 και τους αγώνες γενικά. Εκείνη την ημέρα κάναμε κάθε είδους δραστηριότητες, όπως αγώνες drag ο ένας εναντίον του άλλου, καρτ, προσομοιωτές οδήγησης, εκπαίδευση ελέγχου ολίσθησης και πολλά άλλα. Αλλά αυτό που πραγματικά με ενθουσίασε ήταν η οδήγηση της Porsche 911 στην πίστα.

Ας υποθέσουμε ότι θα μπορούσατε να κάνετε μια βόλτα με κάποιον. Ποιος θα ήταν και γιατί;
Θα ήθελα πολύ να πάω βόλτα με τον καλλιτέχνη KAYTRANADA. Ενέπνευσε το πάθος μου για την παραγωγή και τη μίξη μουσικής. Θα ήθελα πολύ να μιλήσω μαζί του για το πώς προσεγγίζει τη δημιουργία μουσικής και πώς κατάφερε να δημιουργήσει το δικό του μοναδικό μείγμα hip-hop, house και R&B.

Τι κάνει μια εργάσιμη μέρα στο E&R Classics τόσο ευχάριστη για εσάς;
Για μένα, είναι οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι. Πάντα γελάμε πολύ μαζί, μοιραζόμαστε ιστορίες και διατηρούμε μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Αυτό είναι που κάνει κάθε μέρα στο E&R Classics τόσο ευχάριστη. Η φωτογράφιση αυτών των κλασικών αυτοκινήτων είναι ταυτόχρονα εμπνευστική και απαιτητική — η αποτύπωση του χαρακτήρα, των καμπυλών και των αντανακλάσεών τους απαιτεί ακρίβεια, δημιουργικότητα και υπομονή, αλλά τα αποτελέσματα αξίζουν πάντα τον κόπο.