29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00


Stefan vd Hoven

Ονομάζομαι Stefan van den Hoven και είμαι λιανοπωλητής στο E&R Classics. Είμαι απασχολημένος με τον καθαρισμό και το γυάλισμα των νεοαφιχθέντων κλασικών αυτοκινήτων και των πουλημένων αυτοκινήτων. Πριν φωτογραφηθούν τα κλασικά αυτοκίνητα ή σταλούν σε έναν ικανοποιημένο πελάτη, φροντίζω να φαίνονται υπέροχα.

Ακολούθησα το μάθημα της μηχανικής αυτοκινήτων και εργάστηκα ως μηχανικός σε διάφορες εταιρείες αυτοκινήτων. Κατά τη διάρκεια της εργασίας μου ως μηχανικός ανακάλυψα ότι νιώθω μεγαλύτερη ικανοποίηση από τη λεπτομέρεια των (κλασικών) αυτοκινήτων και κατάφερα να το κάνω αυτό τη δουλειά μου στην ERclassics.

Το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν ένα Renault Clio του 2005. Ήταν ένα ωραίο αυτοκίνητο εκκίνησης που μου έδωσε μεγάλη ελευθερία. Μόλις έπαιρνα το δίπλωμα οδήγησης, μπορούσα να πάω όπου ήθελα.

Το αυτοκίνητο των ονείρων μου είναι μια κλασική Porsche 911
Το απόλυτο αυτοκίνητο των ονείρων μου είναι μια κλασική Porsche 911 στο χρώμα Miami Blue. Πάντα είχα προτίμηση για τις κλασικές Porsche και κάθε φορά που αναλύω τις λεπτομέρειες μιας Porsche στο ERclassics, ενθουσιάζομαι πολύ με αυτό.

Ποια είναι η καλύτερη μνήμη που σχετίζεται με το αυτοκίνητο;
Η καλύτερη μου ανάμνηση που σχετίζεται με το αυτοκίνητο είναι ότι κάποτε κέρδισα έναν διαγωνισμό και μου επέτρεψαν να οδηγήσω σε μια κλασική Ferrari. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον ήχο της Ferrari σε συνδυασμό με την ταχύτητα.

Τι κάνει μια εργάσιμη μέρα στο E&R Classics τόσο διασκεδαστική για εσάς;
Ειδικά η διαφορετικότητα κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας μου κάνει την εργασία στο ERclassics τόσο διασκεδαστική για μένα. Είναι πάντα μια πρόκληση για μένα να κάνω ένα κλασικό αυτοκίνητο ή ένα νεανικό όσο το δυνατόν πιο όμορφο. Μια μέρα δουλεύω στο χώρο του κινητήρα του α Jaguar E-Type και το επόμενο γυαλίζω ένα Volkswagen Beetle Cabriolet. Κάθε κλασικό χρειάζεται μια διαφορετική προσέγγιση και αυτό κάνει τη δουλειά μου τόσο διασκεδαστική και ποικίλη.