27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ


Teddy

Ονομάζομαι Teddy, είμαι Labradoodle και γεννήθηκα το 2021. Ζω με την οικογένεια Praag και επομένως μπορώ να βρεθώ τακτικά στο ERclassics. Ακολούθησα την πορεία του κουταβιού και τώρα βρίσκομαι στο E&R Classics και ασχολούμαι με την επαφή με τους πελάτες και λίγη ψυχαγωγία στον εκθεσιακό χώρο. Κάνω επίσης ό,τι μπορώ για να παρακολουθώ τα πάντα μέσα και γύρω από τον εκθεσιακό χώρο.

Το αγαπημένο μου oldtimer είναι μια Mercedes-Benz Heckflosse
Αν έπρεπε να διαλέξω ένα αγαπημένο κλασικό αυτοκίνητο, θα ήταν η Mercedes-Benz Heckflosse. Αυτό το κλασικό οδηγεί υπέροχα άνετα και έχει ένα μεγάλο πίσω κάθισμα όπου μπορώ να απλώσω.

Ας υποθέσουμε ότι έπρεπε να δώσετε σε κάποιον έναν ανελκυστήρα. Ποιος θα ήταν αυτός και γιατί;
Αν έπρεπε να σηκώσω κάποιον ή κάτι, θα ήταν ένα ωραίο κόκαλο σκύλου. Δεν μπορώ να υποσχεθώ αν θα φτάσει στο τέλος της διαδρομής…

Ποια είναι η καλύτερη μνήμη που σχετίζεται με το αυτοκίνητο;
Οι καλύτερες αναμνήσεις που σχετίζονται με το αυτοκίνητο είναι αυτές στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του ιδιοκτήτη μου. Αν μπορέσω να έρθω, ξέρω ότι θα πάμε μια ωραία βόλτα στο δάσος ή θα πάμε στο ERclassics.

Τι κάνει μια εργάσιμη μέρα στο E&R Classics τόσο διασκεδαστική για εσάς;
Το καλύτερο πράγμα για μια εργάσιμη ημέρα στο E&R Classics είναι όλοι οι πελάτες που έρχονται στον εκθεσιακό χώρο. Παρόλο που υπάρχουν εκατοντάδες όμορφα vintage αυτοκίνητα, οι πελάτες πάντα αφιερώνουν χρόνο για να παίξουν μαζί μου ή να με χαρίσουν!