29 Μαρτίου (Μεγάλη Παρασκευή) ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΘΕΣΗ - 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου (Πάσχα) ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ - Κυριακή 7 Απριλίου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΑ 10:00-14:00


Μίλαν φαν Ουίτερτ

Το όνομά μου είναι Milan van Uitert. Στην καθημερινότητά μου σπουδάζω και στον ελεύθερο χρόνο μου εργάζομαι στην E&R Classics όπου ασχολούμαι με όλα τα είδη. Η δουλειά μου ποικίλλει από γυάλισμα αυτοκινήτων μέχρι εργασία υπολογιστή.

Πριν από λίγο καιρό ολοκλήρωσα την εκπαίδευσή μου στο VWO και αυτή τη στιγμή σπουδάζω Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Tilburg.

Το πρώτο μου (και τωρινό) αυτοκίνητο είναι ένα Citroën C2006 του 3 που ανέλαβα από τη μητέρα μου. Δεν είναι ένα πολύ ιδιαίτερο αυτοκίνητο, αλλά είναι ένα πολύ αξιόπιστο αυτοκίνητο και μου επιτρέπει να πηγαίνω όπου θέλω. Στο μέλλον ελπίζω να αποκτήσω ένα όμορφο κλασικό αυτοκίνητο, αλλά μέχρι τότε είμαι πολύ ικανοποιημένος με το Citroën μου.

Το αυτοκίνητο των ονείρων μου είναι μια Porsche 930 Turbo. Λατρεύω τον συνδυασμό της εμφάνισης και της απόδοσης αυτής της κλασικής Porsche.

Ποια είναι η καλύτερη μνήμη που σχετίζεται με το αυτοκίνητο;
Η καλύτερη μου ανάμνηση που σχετίζεται με το αυτοκίνητο είναι ότι οδήγησα μια BMW M3 στον αυτοκινητόδρομο του Λας Βέγκας. Αυτό ήταν (δυστυχώς) ως συνοδηγός μιας και δεν είχα ακόμη δίπλωμα οδήγησης.

Τι κάνει μια εργάσιμη μέρα στο E&R Classics τόσο διασκεδαστική για εσάς;
Είμαι έκπληκτος κάθε φορά που μπαίνω στον εκθεσιακό χώρο E&R Classics. Είναι πάντα έκπληξη το τι όμορφα κλασικά αυτοκίνητα έχουν φτάσει. Από το αναπαλαιωμένο Austin Healeys μέχρι το Beetle Convertibles. Διαφέρει κάθε εβδομάδα. Επιπλέον, έχω ωραίους συναδέλφους που όλοι αγαπούν τα (κλασικά) αυτοκίνητα και έχω μεγάλη ποικιλία στη δουλειά μου.