Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι κλειστός


Bas van Luxemburg

Bas van Luxembourg (έτος γέννησης: 1957) μηχανικός

Το πρώτο αυτοκίνητο που είχα εγώ ήταν ένα κόκκινο Fiat 128 από το 1972. Το αγόρασα όταν ήμουν 18 και το χρησιμοποίησα μόνο για λίγους μήνες. Θα παραμείνει πάντα ένα ειδικό αυτοκίνητο για μένα, γιατί δεν θα ξεχάσω ποτέ το πρώτο μου αυτοκίνητο. Μετά από αυτούς τους λίγους μήνες αγόρασα ένα κόκκινο Ford Escort από το 1978.

Σπούδασα ηλεκτρολόγος μηχανικός στο LTS στο Geertruidenberg για 4 χρόνια. Μετά τις σπουδές μου άρχισα να εργάζομαι στο γκαράζ Janssens της Breda ως μηχανικός. Το έκανα για 8 χρόνια, αλλά ήθελα να συνεχίσω να μελετώ ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια της εργασίας μου. Και έτσι, τα βράδια σπούδασα 1ο και 2ο μηχανικό για φορτηγά και αυτοκίνητα για 6 χρόνια στο Streekschool Breda. Μετά τη δουλειά μου στο Janssens άρχισα να εργάζομαι στην Toyota στο Meeuwen για 2 χρόνια. Μετά από αυτό, έχω εργαστεί για 24 χρόνια ως μηχανικός σε μια εταιρεία γεωργικών μηχανολογιών και φορτηγών στο Dussen. Στη συνέχεια άρχισα να εργάζομαι στο Lex Classics ως μηχανικός. Μετά από 13 χρόνια στο Lex Classics άρχισα να εργάζομαι στην E&R Classics.


Νομίζω ότι ένα Jeep Wrangler JK είναι ένα όμορφο αυτοκίνητο, οπότε αυτό θα ήταν ένα από τα αυτοκίνητα των ονείρων μου. Αγαπώ πραγματικά ένα Aston Martin DB2 από το 1955. Νομίζω ότι είναι μαγευτικά σε μαύρο χρώμα με κόκκινο εσωτερικό.