15 Αυγούστου (Κοίμηση) ΕΠΙΠΛΩΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟ - Ιούλιος και Αύγουστος ΑΝΟΙΧΤΑ ως συνήθως


Brett Verhoeven

Brett Verhoeven (έτος γέννησης: 1997) μηχανικός

Το πρώτο αυτοκίνητο που αγόρασα ήταν όταν ήμουν 17 ετών, ήταν ένα μαύρο Chevrolet Camaro IROC-Z από το 1985. Πάντα απολάμβανα την απασχολησιμότητα με τα κλασικά αυτοκίνητα και την επισκευή, την αποκατάσταση και τη συναρμολόγησή τους. Έκανα επίσης κάποια δουλειά στο Camaro IROC-Z μου. Το αύξησα από το 225 σε 300 hp, γιατί θα γινόσω πιο γρήγορα. Νόμιζα ότι ήταν υπέροχο να αγωνίζομαι και να "παίζω" με αυτό το αυτοκίνητο.

Έχω σπουδάσει μηχανική αυτοκινήτων για 2 χρόνια στο Koning Willem 1 College στο Den Bosch. Μετά από αυτό έχω σπουδάσει για άλλα 2 χρόνια ως 1ος μηχανικός αυτοκινήτων. Κατά τη διάρκεια των σχολικών μου χρόνων έκανα μια πρακτική άσκηση στο E&R Classics, το οποίο μου άρεσε τόσο πολύ που συνέχισα να εργάζομαι εδώ. Η ευκαιρία ήταν εδώ για να αναπτυχθώ όσο το δυνατόν καλύτερα και φυσικά το πήρα. Εκτιμώ επίσης πραγματικά το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιήθηκα ποτέ ως «βοηθός πρακτικής άσκησης», αλλά ότι θεωρήθηκα ως υπάλληλος.

Το όνειρο μου είναι σίγουρα ένας καρχαρίας Chevrolet Camaro από το 1973. Τους αρέσουν περισσότερο στο πράσινο με μαύρο εσωτερικό.