15 Αυγούστου (Κοίμηση) ΕΠΙΠΛΩΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟ - Ιούλιος και Αύγουστος ΑΝΟΙΧΤΑ ως συνήθως


Ernest Praag

Ernest Praag (έτος γέννησης: 1967) ιδιοκτήτης / διευθυντής

Παντρεμένος με τον Μάτατζι
Τα παιδιά 2: Marjolein και Vincent

Το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν ένα κίτρινο Honda Civic 1ου τύπου από το 1973. Τότε κόστισε 750 φιορίνια, που τώρα είναι περίπου 330 €. Ήμουν πολύ χαρούμενος με αυτό το αυτοκίνητο και το οδήγησα πολύ, αλλά μετά από λίγο άρχισε να καταναλώνει λάδι. Όχι μόνο λίγο λάδι, αλλά περίπου όσο χρησιμοποιούσε βενζίνη. Είχα ακόμη και δοχεία λαδιού στο πίσω μέρος του κορμού για να προσθέσω λάδι όταν χρειαζόμουν. Το 2018 βρήκα ένα πλήρως ανακαινισμένο αντίγραφο στο Βέλγιο, το αγόρασα και του έδωσα μια ξεχωριστή θέση στη δική μου συλλογή.

Σπούδασε εμπορική οικονομία στο HEAO στη Breda για χρόνια 4. Μετά το σχολείο, δούλευα σε μια εταιρία ταχυδρομικών παραγγελιών ως διαχειριστής μάρκετινγκ για τα έτη 20. Μετά τα πρώτα χρόνια 10 αγόρασα μετοχές εντός της εταιρείας, κάνοντάς μου από τον διευθυντή μάρκετινγκ στο γενικό διευθυντή μάρκετινγκ. Στην 2006 αποφάσισα να πουλήσω τις μετοχές μου και να κάνω τη δουλειά μου από το μεγαλύτερο χόμπι μου, που είναι κλασικά αυτοκίνητα.

Γι 'αυτό ξεκίνησα το E&R Classics το 2008, με το οποίο ξεκινήσαμε σε ένα μικρό κτίριο στο Kaatsheuvel. Αρχικά είχαμε 3 τμήματα: ενοικίαση γάμου κλασικών αυτοκινήτων, πώληση κλασικών αυτοκινήτων και εργαστήριο που ανήκει σε αυτό. Το 2010 μετακομίσαμε στο Dongen, όπου πήγαμε από 1 κτίριο σε 6 κτίρια λόγω της ανάπτυξης με την πάροδο των ετών. Ήταν πολύ απασχολημένο για να διατηρήσουμε όλα τα τμήματα και έτσι αποφασίσαμε να σταματήσουμε την ενοικίαση γάμου και να επικεντρωθούμε πλήρως στις πωλήσεις και το εργαστήριο το 2011. Στις αρχές του 2014 έγινε διαθέσιμο το όμορφο κτίριο στο Waalwijk, το αγόρασα και μετακινήσαμε τα πάντα σε αυτό το κτίριο. Στο μεταξύ έχουμε 3 κτίρια στο Waalwijk. Το 2016 έχω δημιουργήσει δύο άλλες εταιρείες εκτός από την E&R Classics, οι οποίες είναι η Sun Classic Cars και μια εταιρεία αποκατάστασης στο εξωτερικό. Προς το παρόν έχουμε 400 παλιά αυτοκίνητα σε απόθεμα και συνεργαζόμαστε με 55 άτομα τώρα.

Το απόλυτο αυτοκίνητο ονείρου μου είναι ένα Bentley Speed ​​Six από το 1930 στο χρώμα του βρετανικού αγωνιστικού πράσινου. Επίσης βρίσκω μια Jaguar e-τύπου σειρά 1 επίπεδη εξωτερική κλειδαριά καπό από το 1961 ένα φανταστικό κλασικό αυτοκίνητο. Μου αρέσει το καλύτερο στο γκρίζο μπλε με ένα μπλε εσωτερικό.

Τα κλασικά αυτοκίνητα είχαν πάντα μια ιδιαίτερη σημασία για μένα. Κάθε μέρα περπατώ στην εταιρεία και ρίχνω μια ματιά στα αυτοκίνητα, εξακολουθώ να απολαμβάνω την εκπληκτική ομορφιά που προσφέρουν τα κλασικά αυτοκίνητα, την τεχνική με την οποία συναρμολογούνται και φυσικά τον πανέμορφο μοναδικό ήχο που παράγουν.


Ιστοσελίδα: http://www.ernestpraag.com