27 Απριλίου (Ημέρα των Βασιλέων) ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - 1 Μαΐου (Εργατική Πρωτομαγιά) ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΕΚΘΕΣΗ - Κυριακή 5 Μαΐου EXTRA ΑΝΟΙΚΤΟΣ (10:00-14:00)


Jeroen Rood

Ονομάζομαι Jeroen Rood, διεθνής πωλητής και αγοραστής στην E&R Classics. Σπούδασα Automotive & Nautical Business Management στο IVA στο Driebergen. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου έκανα πρακτική στο ERclassics, το οποίο μου άρεσε τόσο πολύ που τελικά συνέχισα να εργάζομαι εκεί. Μου αρέσει να δουλεύω εδώ πολλά χρόνια τώρα.

Αγόρασα το πρώτο μου αυτοκίνητο στην ERclassics όταν ήμουν 16 ετών. Είναι ένα λευκό Volvo P1800 που αγόρασα ως αυτοκίνητο έργου και το ανακαίνισα με τον πατέρα μου. Μας πήρε 3 χρόνια για να αποκαταστήσουμε το κλασικό αυτοκίνητο και ήμουν πολύ περήφανος όταν ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση και τελικά μπόρεσα να οδηγήσω το κλασικό Volvo. Στο μεταξύ έχω κάνει αρκετά χιλιόμετρα με το Volvo P1800 και εξακολουθώ να πηγαίνω τακτικά διακοπές με αυτό.

Το αγαπημένο μου κλασικό αυτοκίνητο είναι μια Maserati 3500 GT
Το απόλυτο αυτοκίνητο των ονείρων μου είναι μια Maserati 3500 GT. Προτιμώ να δω αυτό το ιταλικό κλασικό στο χρώμα σκούρο μπλε με κόκκινο δερμάτινο εσωτερικό.

Ας υποθέσουμε ότι έπρεπε να δώσετε σε κάποιον έναν ανελκυστήρα. Ποιος θα ήταν αυτός και γιατί;
Αν μπορούσα να δώσω σε κάποιον να σηκώσει, θα ήταν το Stig από την έκθεση αυτοκινήτου Top Gear. Ίσως μπορεί να μου δώσει κάποιες συμβουλές στην πορεία…

Ποια είναι η καλύτερη μνήμη που σχετίζεται με το αυτοκίνητο;
Η καλύτερή μου ανάμνηση που σχετίζεται με το αυτοκίνητο είναι μια διαδρομή ολίσθησης με κλασικές Porsche. Αυτή τη μέρα κάναμε μια όμορφη βόλτα με όλα τα είδη κλασικών Porsche και ολοκληρώσαμε τη μέρα με μια πορεία ολίσθησης. Αυτή είναι μια ανάμνηση που δεν θα ξεχάσω ποτέ!

Τι κάνει μια εργάσιμη μέρα στο E&R Classics τόσο διασκεδαστική για εσάς;
Καμία μέρα δεν είναι ίδια στο ERclassics, κάτι που το κάνει τόσο διασκεδαστικό και ποικίλο για μένα. Όταν είμαι στο δρόμο για να αγοράσω κλασικά αυτοκίνητα, συναντώ κάθε λογής λάτρεις του αυτοκινήτου και βλέπω τα πιο όμορφα (κλασικά) αυτοκίνητα. Από αγγλικά κλασικά μέχρι γερμανικά σπορ αυτοκίνητα, εκπλήσσομαι κάθε φορά με τα όμορφα κλασικά που συναντώ.