Αγοράστε το κλασικό σας αυτοκίνητο με ασφάλεια στο διαδίκτυο | Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφώνου | Λόγω των κανονισμών covid-19, ο εκθεσιακός μας χώρος είναι κλειστός


John Bogers

John Bogers (έτος γέννησης: 1967) μηχανικός / συγκολλητής.

 

Ήμουν 17 ετών όταν αγόρασα μια πορτοκαλί BMW από το 2002 για μένα. Το αγόρασα ως ναυάγιο και το αποκατέστησα με τον πατέρα μου. Ήμουν πολύ περήφανος για τη «δική μου» BMW και έτσι οδηγούσα συχνά μαζί της. Ήμουν μέλος για τέσσερα χρόνια στο BMW CS club και έγραψα μια αναφορά για το αυτοανακαινισμένο αυτοκίνητό μου. Αυτή η έκθεση παρουσιάστηκε στο περιοδικό του συλλόγου και φυσικά πίστευα ότι ήταν φανταστική. Αργότερα πούλησα αυτήν την BMW σε έναν φίλο και την επισκευάσαμε μαζί όταν χρειαζόμουν.

 

Σπούδασα τα συγκολλητικά / μεταλλικά έργα στο LTS στο Rucphen και αποφοίτησα εδώ μετά από χρόνια μελέτης του 4. Ήθελα να αρχίσω να εργάζομαι αμέσως μετά το σχολείο και έτσι εργάστηκα για χρόνια στο 20 σε αρκετές δουλειές ως εργαζόμενος στο μέταλλο. Έχω εργαστεί εδώ και πολλά χρόνια σε αυτή την εκπαιδευτική εταιρεία όπου το πάθος μου ταιριάζει απόλυτα.

 

Το αυτοκίνητο των ονείρων μου είναι μια BMW CS από το 1971. Νομίζω ότι είναι ένα όμορφο αυτοκίνητο και πάντα μου άρεσαν τα BMW. Έχω ακόμα 2 σήμερα.